2777
2789

سلام من تازه سیزده هفتم کامل شده  چندشبه ب پهلو چپ ک میخوابم سمت چپ شکمم ب شدت درد میگیره تا ب پهلو راست نخوابم درست نمیشه نینیرو سمت راستم حس میکنم چون عطسه کردنی سمت راستم درد میگیره ،از دوهفته و نیم پیش شبا مثلا ک گشنم میشد ی چیز شیرین ک میذاشتم دهنم ی حرکتای اروم حس میکردم ب مامانم گفتم گفت فعلا زوده امروز دیگه نشسته بودم قشنگ دوسه بار اروم شکمم تکون خورد ی چیزی رو شکمم بود ازون کاملا مشخص بود ک داره تکون میخوره نمیدونم طبیعیه یعنی اخه زود نیست😐شما کی حرکت تودلیتون رو حس کردید؟ تازه جفتمم قدامیه اونجور ک شنیدم جفت جلوی بچه قرار میگیره و مادر نمیتونه خوب حرکتای نینی رو حس کنه ،ب نظرتون برم سونوگرافی ببینم چیه جفت و اینا حس میکنم این سونو ان تی ک رفتم دقیق چک نکرد ☹ جنسیتم بهم نگفت یعنی کلا ی مانیتور بود من اصلا فسقلیمو ندیدم😭الان انقد دوس دارم برم ببینمش،ی جا برم هم cd بگیرم هم بابت دردام خیالم راحت بشه؟ بنظرتون الان ک وارد ۱۴ هفته شدم جنسیتو میتونن بگن یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گاهی حس میکنم مث لرزش یا ترکیدن حباب، ولی جفتم خلفیه،  حرکات رودمم خیلی زیاده جوری که باعث ...

اره گاهی اینجوری حس میکنم میگن اگ عطسه کنه اونجوری میشه قربونش برم😍 اما الان عین لگد بچه چطوریه اما اروم انگار با انگشت یکی میزنه ب شکمم 😍خیلی حس خوبی میگیرم اما نمیدونم حرکت فسقلیمه یا نه 

بعضی جنین ها خیلی خودشونا جمع میکنن و گلوله میشن بخاطر همین ادم احساس درد میکنه اکثرا هم دخترن

اره اتفاقا دیشب ک دردم گرفت شوهرم نگاه شکمم کرد گفت انگار بچه خودشو جمع کرده قربونش برم😍😍😍جنسیتو هنوز نمیدونم میرم سونو خداکنه سالم باشه😍

منم گاهی حس میکنم مث لرزش یا ترکیدن حباب، ولی جفتم خلفیه،  حرکات رودمم خیلی زیاده جوری که باعث ...

راستی الان آیدیتو دیدم فک کنم قبلا واسه جنسیت باهم حرف زده بودیم؟نینیت ب سلامتی پسره😍 تو سونو ان تی بهت گفتن؟کجا رفتی سونو ب من ک نگفتن ،از علائمت میگی من نمیدونم فسقلیم چیه انقد ناراحتم ک بهم نگفتش دکتر یعنی گفتا اول گفت دختره بعد ی چیزی دید گفت انگار پسره ولی احتمالیه 

راستی الان آیدیتو دیدم فک کنم قبلا واسه جنسیت باهم حرف زده بودیم؟نینیت ب سلامتی پسره😍 تو سونو ان تی ...

یادم نیست عزیزم ولی من صب تا شب اینجام احتمال زیاد حرف زدیم، سلامت باشی عزیزم 💝😘 ان تی گفت احتمال ۸۰ درصد پسره هنوز سونو نرفتم که مطمئن بشم. علائمم از ۶ هفته تهوع شدید شروع و ویار شدید و غذا نخوردن الان ده روزی میشه خیلی بهتر شدم خداروشکر تهوع دارم ولی میتونم غذا بخورم با قرص کنترل میشه، تو این ۳ ماه ۵ کیلو کم کردم،از انواع گوشتم متنفر شدم، ماست و دوغ و خیارگوجه و کاهو ....چیزای خنک دوس دارم و ترش. 

راستی الان آیدیتو دیدم فک کنم قبلا واسه جنسیت باهم حرف زده بودیم؟نینیت ب سلامتی پسره😍 تو سونو ان تی ...

من تهران نیستم،  منم دو به شکم نمیدونم میشه رو احتمال حساب کرد یا نه ، تو این دو هفته ام خیلی ذهنم رفته سمت پسر در حالیکه قبلا اسم دختر انتخاب کرده بودم، بهرحال فقط سلامتیش مهمه 

نه گلم لک ندارم ،انقباض چطوری گلم من اولین تجربمه نمیدونم چطوری میشه☹ از خواهرمم میپرسم میگه من نمید ...

روز اول که  پریود میشیم درد ها میگره ول میکنه به اون انقباض میگن ،چون وارد ماه چهارم میشی رحمت داره بزرگ میشه نگران نباش اگه بچه اولت باشه از سونو گرافی بخوای بهت زودتر میگه جنسیت شو