2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیبا داریم عزیزم مدل ۹۶ گفتم ۲۰۶ بخریم

اگه مشکلی نداره بذارین باشه طلاهاتم نگه دار..آخه میدونی ما که حسابی افتاده به خرج الانم تعمیرگاهه تا الآن ۵میلیون خرجش شده هر ماهم خرابه...شوهرم میخاد بفروشش منم گفته طلاهاتم بده

اگه مشکلی نداره بذارین باشه طلاهاتم نگه دار..آخه میدونی ما که حسابی افتاده به خرج الانم تعمیرگاهه تا ...

واای چه بد 

نه ماشین ما اصلا خرج نداره اما شوهرم ازش خوشش نمیاد ولی میگه حیفمم میاد بفروشم چون سالمه میترسم طلاها رو بدم یه ماشین صفر بخریم بعد کافیه تصادف کنیم یا ... کلی ارزشش میاد پائین.

واای چه بد  نه ماشین ما اصلا خرج نداره اما شوهرم ازش خوشش نمیاد ولی میگه حیفمم میاد بفروشم چون ...

نه دلتونو بد نگیرین تنوع خوبه....ولی واقعا اگه خرج نذاشته حیفه.من واقعا خسته شدم ازین خرابیاش .طلاهاتو بذار بیشترشون بکن.👑👑👑👑👑

نه دلتونو بد نگیرین تنوع خوبه....ولی واقعا اگه خرج نذاشته حیفه.من واقعا خسته شدم ازین خرابیاش .طلاها ...

واقعیتش بخاطر طلاها نیست فقط به شوهرم میگم طلاها رو بیشتر کنیم که بعدا بتونیم خونه بزرگتری بخریم