2777
2789
عنوان

وقتي خيلي غم داريد چيكار ميكنيد

276 بازدید | 37 پست

يه روزايي يه غم عجيبي دارم

ازدواج كردم

همسر خوبي دارم

ولي مامانم پيشم نيست شهرستانه يه روزايي مثل امروز كه دلم خيلي گرفته به خودم ميگم چرا من انقدر تنهام؟

كاش پول رهن يه خونه رو داشتم و مياووردمش پيش خودم من دست تنها با يه بچه كوچيك چيكار كنم اخه

حسرت كسايي رو ميخورم كه كنار خانواده شونن 

اراده ميكنن كنار همن

ولي من چي؟ 

چرا توي اين كشور اجاره ي خونه انقد گرونه اخه مگه خشت طلاست؟!

خدايا خودت يه فرجي بكن

عزیزم ببخشینها ولی مشکلاتت چیزی نیست که انقدر بخاطرش غصه بخوری

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کن مامانتو داری میتونی بهش زنگ بزنی حداقل... 

من چی بگم که 6ساله مامانم باهام قهره و قهرمون هم یه طوریه که دیگه برای هم تموم شدیم... 

نه مرده که برم سرخاکش زار بزنم، نه دارمش که حداقل دلم گرفت بهش زنگ بزنم. 

همیشه احساس تنهایی کردم... 

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
عزیزم ببخشینها ولی مشکلاتت چیزی نیست که انقدر بخاطرش غصه بخوری

خب دوره از مادرش ینی چی 

شما حتما نزدیکی پیشش اینطور میگی تا با کفش. کسی. راه نرفتی طرز راه رفتنشو قضاوت نکن 

خداروشکر کن مامانتو داری میتونی بهش زنگ بزنی حداقل...  من چی بگم که 6ساله مامانم باهام قهره و ...

مامان و قهر🤔🤔🤔

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خب دوره از مادرش ینی چی  شما حتما نزدیکی پیشش اینطور میگی تا با کفش. کسی. اه نرفتی طرز راه رفت ...

من خودمو نگفتم اما اطرافیانمو میبینم واقعا این مشکل خیلی بزرگ نیست 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فقط آهنگ و گریه چون منم خونوادم ازم دورن نه فامیلی نه دوستی نه آشنایی هیشکیو ندارم

سخته بعد زايمانت تنها باشي همش ميگم چرا من بايد انقد تنها باشم مگه چيز زيادي ميخوام؟!

خب دوره از مادرش ینی چی  شما حتما نزدیکی پیشش اینطور میگی تا با کفش. کسی. راه نرفتی طرز راه رف ...

فقط مامانمو دارم

تك فرزندم

نه پدر نه برادر نه خواهر

مامانمم كه يه شهر ديگه ست 

سخته بي كسي