2777
2789
عنوان

خوشبختی یعنی چی؟

113 بازدید | 17 پست

وای بر آدمهایی که ظاهر بینن خیلی از کسانی که شما بهشون حسادت دارین زندگی شادی ندارن واقعا میگم میلیاردر ترین هم باشی شاید از نظر بقیه بهترین زندگی داشته باشی اما هیچ کس از باطن زندگیت خبر نداره بزار اینطوری بگم یکی هست معروفه کلی فالوور داره و کلی هم پول داره از هرکی بپرسی میگه وای خوش به حالش کاش من جاش بودم اما کسی دقت نمیکنه پدر مادرش طلاق گرفته بودن کسی دقت نمیکنه چندین بار عاشق شده و ولش کردن خانومی که تو زندگیت خیلی سختی داری میگی پولمون کمه چیکار کنیم بچت سالمه؟ تو خوشبختی! خیلی آرزوی زندگیت رو دارن دختری که شب روز بخاطر قیافه ات فکر میکنی زشتی و گریه میکنی تو وقتی راه میری دختر بهت حسودی میکنن همیشه آدم ها تا حسادت نکنن بد نمیگن 

ینی ب هرچی میختی برسی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیا هستن هم خوشگلن هم سالمن هم خانواده با اصل و نصب دارن هم پولدارن هم تحصیل کرده😏😏😏😏کسایی که تنها دغدغشون ست کردن لباس با لاک ناخنشونه 

آنه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت😍
خیلیا هستن هم خوشگلن هم سالمن هم خانواده با اصل و نصب دارن هم پولدارن هم تحصیل کرده😏😏😏😏کسایی که ...

فکر میکنی خیلی شادن؟ یه برنامه بود میلیاردر هارو نشون میداد برای بچشون هر کاری میکردن بزرگترین تولد هارو میگرفتن اما اون بچه چی از شادی میدونه؟ وقتی تو صاحب مغازه لوازم تحریر باشی دیگه ذوق باسه خریدن این وسایل نداری  

ینی داغ عزیزان به دلت نمونه تا وقتی زنده ای اگر یکیشونو از دست بدی و غمش تو دلت ته نشین بشه خوشبختی ...

شاید اون عزیز رفته یه جای بهتر خوشبختی یعنی قدرت لذت بردن در بد ترین سختی ها میگن از کوه بالا رفتن خیلی سخته اما هیچکس نمیگه لذت بالا رفتن از کوه چجوریه وقتی میتونی کلی از زیبایی هارو اون بالا ببینی

فکر میکنی خیلی شادن؟ یه برنامه بود میلیاردر هارو نشون میداد برای بچشون هر کاری میکردن بزرگترین تولد ...

من وقتی راهنمایی بودم یه دوستی داشتم خیلی پولدار بود هرچی میخواست در اختیارش بود ولی همیشه حسرت جایزه گرفتنای منو میخورد. یادمه یه بار بهم گفت خوش به حالت! من هیچ وقت از داشتن چیزی ذوق زده نشدم اما تو از گرفتن جایزه هات چقد ذوق می کنی.

من وقتی راهنمایی بودم یه دوستی داشتم خیلی پولدار بود هرچی میخواست در اختیارش بود ولی همیشه حسرت جایز ...

دقیقا من کل زندگیم حرص خوردم گریه کردم حتا رفتم تیمارستان میدونی چرا؟ چون دل من نمیتونه به مردم بفهمونه شماها خوشبختین دیدتونو عوض کنید ببخشین که کینه به دل گرفتن فایده نداره باور ها همراه با تلاش شدنی هستن اما هیچوقت کسی گوش نکرد هیچوقت 

فکر میکنی خیلی شادن؟ یه برنامه بود میلیاردر هارو نشون میداد برای بچشون هر کاری میکردن بزرگترین تولد ...

عزیزم یه موقع هایی ما خودمونو گول میزنیم که غصه نداشته هامونو نخوریم...تا تعریفت از شادی چی باشه؟؟من خیلی هارو دیدم که شاد بودن

آنه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت😍
عزیزم یه موقع هایی ما خودمونو گول میزنیم که غصه نداشته هامونو نخوریم...تا تعریفت از شادی چی باشه؟؟من ...

بازم تو زندگیشون نبودی تو تنهایی هاشون نبودی خیلی ها به من میگن چقدر می خندی خوش به حالت چقدر پولداری کاش زندگی تورو داشتم اما از شبای من که خبری ندارن از غصه های یواشکی من هیچوقت خبری ندارن