2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهرم لعنتی کرونا هم گرفت ککش نگزید

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

آره ولی اگه اسمشو بگم با گونی میان میبرنم 😂

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

آره یه چند نفری هستن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

ي زماني دلم ميخاست زن داداشم و خاهرش بكشم 

اوني ك ازش خونه خريديم همين چند مدت پيش

ي اشغالي ك راه دادم تو زندگيم و دست بردار نبود دلم ميخاست بكشم با ننه باباش و اين تن فروشاي ك ميرفت باهاشون

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اره،کسی ک الان مجبورم که یه مدت باهاش صحبت کنم ولی دوس دارم بکشمش یا اینقد بزنم تو دهنش ک خون بالا بیاره

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

کلا نفرت ندارم اما ارزومه له شدن ی خونواده رو ببینم 

له ک هستن اما مرگشونو ببینم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مادرشوهرم😐ولی به خاطر شوهرم هیچ غلطی نمیتونم بکنم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خواهرم ک زندگیشون بخاطر دوست پسرش داغون و کرد و یه بچه رو آواره کرد و طلاق گرفت. حس مادری تو وجودش نیست . امیدوارم تموم این کابوس تموم بشه بمیرم برا بچه خواهرم . چطور بگیم که مادرت داره عروس میشه چجوری بگیم مادرت عاشق شده

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم