2777
2789
عنوان

👇اگه دوس دارین دانلود کنین

116 بازدید | 7 پست

فارسی

العربیة

اردو

English

۵۳ : ۱۲ چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹

سرویس : کتاب و نشر » کتاب ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۵ کد خبر: ۶۶۰۰۸۴ پ

دانلود رایگان ویرایش جدید از کتاب «سه دقیقه در قیامت»

گروه فرهنگی و انتشارات شهید هادی، نسخه جدید کتاب «سه دقیقه در قیامت» را همزمان با عید غدیر خم در اختیار علاقه‌مندان قرار داد.

به گزارش سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، کتاب «سه دقیقه در قیامت» که خاطرات و تجربه نزدیک به مرگ یک جانباز است، در عید غدیر سال ۹۸ منتشر و در طی یک سال، با تیراژ بیش از یک میلیون نسخه و دانلود بیش از این تعداد، یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های تاریخ کشور لقب گرفت.

کتاب «سه دقیقه در قیامت» کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی روایتی است از خاطرات یکی از مدافعین حرم که زیر عمل جراحی برای لحظاتی از دنیای خاکی می‌رود و تجربه‌ای نزدیک به مرگ دارد. او در این زمان کوتاه چیزهایی می‌بیند که درک آن‌ها برای مردم عادی سخت است.

در این کتاب که بسیار مورد استقبال خوانندگان قرار گرفته و نقدها و تفسیرهایی هم بر آن شده است، حقایقی درباره مرگ، برزخ، حال انسان در برزخ و بسیاری مطالب دیگر درباره حیات پس از مرگ خواهید خواند.

کتاب «سه دقیقه در قیامت» با ویرایش جدید همراه با چندین مطلب زیبای دیگر که ۲۴ صفحه را به کتاب افزوده در اختیار علاقه‌مندان به مطالعه قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، گروه فرهنگی و انتشارات شهید هادی با همکاری خبرگزاری فارس، نسخه الکترونیک ویرایش شده کتاب را به مناسبت عید سعید غدیر خم، به علاقه مندان هدیه می‌دهد.

متن کتاب را از فایل زیر دریافت کنید./925/د102/ق

دانلود کتاب سه دقیقه در قیامت

منبع: منانشر

برچسب ها: سه دقیقه در قیامت ابراهیم هادی مدافعان حرم

لینک کوتاه

اشتراک گذاری

106

اخبار مرتبط

فروش «سه دقیقه در قیامت» از یک میلیون نسخه گذشت

💚بر جان و دل صبور مهدی عج صلوااات🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.