2777
2789
عنوان

معجزه من در کنکور

512505 بازدید | 780 پست

سلام 😁

نمیدونم حالا واقعا کلمه معجزه درسته به کار ببرم یا نه

ولی پارسال اواخر اسفند بود شروع کردم ب درس خوندن و موفق شدم😇 

حالا بزارید از شرایطم بگم:معدل پیش دانشگاهیم ۱۴/۴۴دوتا تجدیدی همون سال اوردم😂 به خاطر یسری شرایط ۴سال کنکور دادم ولی خب کلا نمیخوندم مثلا کنکور ۹۸ فک کنم رتبم حدود ۲۰۰هزارو اینا بود نه اینکه خونده باشمو این شده باشه کلااااا لا کتابم باز نمیکردم ولی خوشمم نمیومد برم دانشگاه یه لیسانس چرت بگیرم

دیگ پارسال از این بدبختیه پشت کنکور موندم خسته شدم این موقع ها بود دنبال کسایی بودم که تو ۳،۴ماه معجزه کرده بودنو قبول شده بودن ولی خو زیاد امیدوار کننده نبود 

بعدم گفتم گور بابای بقیه 😅بزار من بشم معجزه واسه کساییه ک دنبال قبولیه کنکور تو مدت زمان کمن

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان سال سوممه سال اول ک اصن نشد و اصن تو باغ نبودم واسه دیپلم فقط میخوندم سال بعدم بابام خیلی درگیرمون کرد متاسفانع و من خیلی شور و اشتیاقشو داشتم و هی نمیشد از اسفندش ول کردم ، امسالم دیر شروع کردم اما خیلی با کیفیت و پراز مرور زود ب زو دو ازمون و تست زیاد تایم بالا 

Go big meri

یه چن روزی برنامه ریختم بعد شروع کردم

منم کم اوردم بیخوابی داشتم گریه کردم نا امید شدم ولی نزاشتم طول بکشه سریع خودمو جمعو جور کردم 

من واقعا پایه درسیم منفی صفر بود معدلمم گفتم رتبه سالای قبلمم داغون بود ولی خواستمو ب خواستم رسیدم 

گردن کنکورو شکستم😃

نمیدونم چرا دلم خواست این حرفارو بزنم شاید یه نفر ک نیاز داره مث من نا امیدانه داره دنبال یه امید میگرده اینو ببینه ب خودش بیادو شروع کنه

اگ سوالیم داشتید بپرسید

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
خب چند شدی

۵۰۰

فیزیو تراپی دانشگاه تهران میخونم

یه چن روزی برنامه ریختم بعد شروع کردم منم کم اوردم بیخوابی داشتم گریه کردم نا امید شدم ولی نزاشتم ط ...

خیلی نیاز داشتم ب حرفت اسی از صب اینقد دلم گرفته بود همش میگفتم ک کاش یکیم اوضاش شبیه من بود اما اخه من هدفم خیلیه من تجربیم پزشکی میخام هرجایی هرجا ، هرجور ک شده واقعا میخامش از ته قلبم

Go big meri
چی قبول شدی اسی 

رتبم ۵۰۰ شد الان فیزیو میخونم دانشگاه تهران

😐😐😐😐کرک و پرم ریخت

😅😅😅😅هیشکی باورش نمیشد من فقط ۴ماه خوندم

خیلی نیاز داشتم ب حرفت اسی از صب اینقد دلم گرفته بود همش میگفتم ک کاش یکیم اوضاش شبیه من بود اما اخه ...

چرا فک میکنی نمیشع؟؟؟تو اگ تو این ۴ماه قبول شی هنر کردی 

همه ک تو یه سال درس خوندن پزشکیو میارن😂✋