2777
2789
عنوان

باروری

43 بازدید | 5 پست

سلام به مامانای گل آینده امیدوارم همیشه امیدوارباشیداونایی که ناباروری روتجربه میکنن خیلی سخته امابدونیدمقصرفقط خودماآدماهستیم وگرنه خدای مهربون همه ی شرایطباروری روازبدوتولدباهامون میفرسته به این دنیامتاسفانه ماازشون خوب نگهداری نمیکنیم ومیرسه به ناباروری...حالاچطوری؟ورزش میکنیم ولی ماکارونی میخوریم..پریودمیشیم خودمونوحسسسابی میشوریم..حموم میریم ...تاساعت دوشب نشه خواابمون نمیبره...یکی ازفانتزیامون خوردن قهوه وکاپوچینووکاکائووچای هست..وااای شب نه اصلا به جزسالادچیزدیگه ای نمیخورمو...خلاصه اوتخمک واسپرم طفلک چه جونی بایدداشته باشن که بالغ بشن بعدشم اون اندومتربیچاره چجوری بایدجون نگهداشتنشوداشته باشه؟؟؟؟توروخداتوروخدااول سبک زندگی وسبک غذاخوردن وساعت خوابتونواصصصلاااح کنییید...یکم ازبزرگترابپرسیداصلاقدیما جوونی بودکه ازدواج کنه وفورابچه دارنشه؟مطمئنم میگن اگرم نازایی بوده خغعععلی کم ونادربوده که اونام اگه الان بااین پیشرفت علم میبودن حتتتماباردارمیشدن....اگه طبق گفته های ابوعلی سیناکه خدای مهربون برای علم وآگاهی وسلامتی بشرفرستادش که برای همه ی اعصارکافیه،،،عمل کنیددقول میدم طبیعی باردارمیشیداگراگراگرنشدوازکمک باروری استفاده کنیدحتمانتیجه میگیرید...خوااااهش میکنم خواااااهش میکنم حداقل اینبارقبل ازاقدام چندماهی زیرنظریک متخصص حاذق ببین میگم حاااذق نه هرعطاری وکارشناسی!!!!!قراربگیریدوانجام بدید...روغنهاتونوبریزیددوروازروغن حیوااااااانی استفاده کنیدشب ۹ بخوابید تخم مرغ فقط محلی..مرغ صنعتی وحتی محلی ممنوع...خروس محلی جوان گوشت بره شترمرغ وشتروخیلیای دیگه سرچ کنیدمیفهمید..نیازنیست زیادبخوریدبدنمون به گوشت کم نیازداره ...آبگوشت قلم گاو..رب گوجه شدیداممنوع وگوجه..زردچوبه جایگزین بشه وخییییلی چیزای دیگه...انوااااع بادکشها حجامتهاووو....امیدوارم یه بازنگری کنیدونتیجه بگیریدوخبرشوبدیدوخوشحالمون کنید..خیرپیش خدانگهدار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتتتتتتمایه دکترطب سنتی برید

من دوتادکتری که ازتلویزیون آشناشدم بنظرم خیلی خوبن 

دکترحسن اکبری 

دکترسیدمهدی میرغضنفری

هستن.شهریاروتهرانن .مامانموبردم پیش دکتراکبری خیلی راضی بودیم 

اگه تونستیدهرکدوم ویاهردکترخوبی هرشهری مراجعه حضوری داشته باشید

یاحداقل پیج اینستاشونوداشته باشیدمطالب خیلی خوبی گذاشتن اونجااستفاده کنید.ان شالله چندماه دیگه باخبرای خوب بیایداینجاواطلاع رسانی کنیدبرای عزیزانی که دنبال درمان موثرن🥰..موفق باشید.