2777
2789

سلام دوستای عزیزم ،لطفا راهنماییم میکنید

امروز با توجه به اینکه شنبه آزمایش خون دادم و منفی بود ،بی بی چک هم منفی بود ولی پریود نشدم،سیکل قاعدگیم ۳۲ روزه ست باید ۶ام بهمن پریود میشدم،کمردرد و دل دردم کمتر شد،اما ترشحات بی رنگ زیادتر شده،دیشب هم از درد سمت راست پایین دلم دیوانه شدم اما الان دردی ندارم 😕😕😕خسته شدم ،فردا میرم دکتر، این غیر طبیعی ترین حالتهایی بود که تا حالا تجربه کردم

هر چه خدا خواست همان میشود 😊❤🙂

منم دقیقا مثه تو ام باید چهارم پنجم بهمن پریود میشدم ولی تا الان نشدم ازمایش روز دهم منفی بود بی بی هم قبلش منفی بود ولی هنوز خبری نشده نمیدونم چرا عرق رازیانه هم میخورم ولی پریود نمیشم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرید میشی نگران نباش شاید کیستی چیزی داری منم یک ماه اینجوری شدم ده روز یا یک هفته عقب افتاد ولی ش ...

نه کیست ندارم آبان ماه کلی سونو، عکس رنگی رحم،آزمایش دادم 🤗🤗🤗مرسی از راهنماییتون

منم دقیقا مثه تو ام باید چهارم پنجم بهمن پریود میشدم ولی تا الان نشدم ازمایش روز دهم منفی بود بی بی ...

😁😁😁امید به خدا، امیدوارم باردار باشید ،سونو و آزمایش خون حتما باید انجام بدیم من دیشب با دوستم که دکتر صحبت کردم گفت احتمال داره خارج از رحم باشه 

من میخام شنبه یکشنبه دیگه برم سونو بدم ببینم چرا پری نمیشم

شما هم همین مشکل داری ،جالبه من الان درد کمرم مثل روزهای قبل نیست ،خیلی کمتر شده،درد دیشب هم خیلی کم شده 

😁😁😁امید به خدا، امیدوارم باردار باشید ،سونو و آزمایش خون حتما باید انجام بدیم من دیشب با دوستم که ...

انشاءالله عزیزم هردومون باردار باشیم .وای خدانکنه خارج رحم باشه چون خیلی خطرناکه

شما هم همین مشکل داری ،جالبه من الان درد کمرم مثل روزهای قبل نیست ،خیلی کمتر شده،درد دیشب هم خیلی کم ...

اره دقیقا منم هنوز علایم خاصی ندارم برا همین گاهی اوقات خیلی کم احساس میکنم ولی زود رفع میشه

اره دقیقا منم هنوز علایم خاصی ندارم برا همین گاهی اوقات خیلی کم احساس میکنم ولی زود رفع میشه

جدی میگی،من امروزکلی کار کردم جاروبرقی کشیدم،جابجایی انجام دادم😁😁😁جالبه هیچ دردی نداشتم، 

بارداری خارج رحم اگر خیلی نگذشته باشه با آمپول ...اگر خیلی گذشته باشه از رشد جنین خطرناکه اونم با عمل انجام میشه ،باز هم اگر خیلی خطرناک تر شد لوله های رحم برمیدارن باز هم میشه باردار شد ،فردا میرم هم مجدد آزمایش میدم هگ میرم دکتر سونو 

🤗🤗🤗امیدبر خدا

بارداری خارج رحم اگر خیلی نگذشته باشه با آمپول ...اگر خیلی گذشته باشه از رشد جنین خطرناکه اونم با عم ...

اره انشاالله ک خیره با جواب مثبت بیای خوشحالمون کنی😍 منم احتمالا شنبه یا یکشنبه میرم سونو

اره انشاالله ک خیره با جواب مثبت بیای خوشحالمون کنی😍 منم احتمالا شنبه یا یکشنبه میرم سونو

سلام 😁😁😁رفتم دکتر امروز تعطیل بود،آزمایشگاه رفتم راهنماییم کرد گفت بذار برای شنبه