2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خودت عفونت داری

اول ازخودت مطمئن شو

خانما معمولا اکثرشون عفونت دارن

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
شاید خودت عفونت داری اول ازخودت مطمئن شو خانما معمولا اکثرشون عفونت دارن

عزیزم ربطش با عفونت خانم‌چیه ؟ الان‌خانومی که بجط همسرش با کسی رابطه نداشته و اپیلاسیون هم نرفته تا حالا استخرم ۱۰ سالی میشه نرفته چجوری گرفته و این که به همسرشم اعتماد داره 

ببخشید میتونم بپرسم چه ربطی داره به عفونت خانم ؟ 

اگر اصلا عفونت نداشته باشه و‌زگیل تناسلی بوجود بیاد پس شریک جنسی آلوده بوده که البته این احتمال خیلی کمه 

مگه میشه بدون عقونت یهو زگیل تناسلی؟

خب معلومه که نمیشه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
اگر اصلا عفونت نداشته باشه و‌زگیل تناسلی بوجود بیاد پس شریک جنسی آلوده بوده که البته این احتمال خیلی ...

یعنی زگیل تناسلی از عفونت میاد ؟ یا نه ویروس وارد بدنش شده بعد عفونت گرفته بعد زگیل زده شده ؟ من اطلاعاتم خیلی کمه میخوام بدونم . همه زگیل های تناسلی از راه مسائل جنسیه ؟ ببینید من باردارم از خودم و همسرم مطمئنم الان دو تا جوش زدم تقریبا بزرکه سر نداره خارش و درد هم نداره یکم نگرانم

یعنی زگیل تناسلی از عفونت میاد ؟ یا نه ویروس وارد بدنش شده بعد عفونت گرفته بعد زگیل زده شده ؟ من اطل ...

نه جوش بخاطر ژیلته 

یا کاغذ اپیلاسیون بگیر تمیز باشه جای تمیز هم نگه دار 

مواد اویلاسیون هم صمغ عربی بخر انجام بده 

بعد از زایمانت حتما برو لیزر راحت میشی از عفونت و جوش

چون مو خودش عفونت میاره

بعدشم اره درسته عفونت شدید بشه تبخال تناسلی میاره 

زگیل تناسلی میاره

اینایی که مولتی پارتنر دارن بعنی چند رابطه ای هستن بیشتر دچارش میشن

نه جوش بخاطر ژیلته  یا کاغذ اپیلاسیون بگیر تمیز باشه جای تمیز هم نگه دار  مواد اویلاسیون ...

یعنی پس صد درصد از راه رابطه نیست ؟ پس عفونت هم ایجاد تبخال و زگیل میکنه ؟ شما مطمئنی؟ 

یعنی پس صد درصد از راه رابطه نیست ؟ پس عفونت هم ایجاد تبخال و زگیل میکنه ؟ شما مطمئنی؟ 

چون گفته شده این ویروس توی بدن همه وجود داره و زمان و شرایطش بوجود بیاد خودش رو به روی پوست نشون میده 

واسه همین نمیدونم قطعیت از طریق رابطه اس یا نه

باید از نت یا دکتر بپرسیم

زگیل تناسلی یا پاپیلوما انسانی که اچ پی وی بهش میگن علت اصلا عفونت نیست و تایپ زگیل معلوم میکنه که ایا جنسی بوده یا غیر جنسی در مورد شما باید ازمایش اچ پی وی تایپینگ انجام بشه تا اول نوع زگیل معلوم شه