2777
2789
عنوان

دکتر معصومه یونسی

91 بازدید | 2 پست

رو میشناسید؟؟

دکتر خوبیه؟؟

تاحالا مطبش رفتید؟؟

نتیجه گرفتید؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

من سه سال بعد از ازدواج تحت نظر دکتر یونسی بودم که فقط هر بار بی دلیل منو سونوگرافی میکرد اخرم یه بچم سقط شد بدون اینکه بگه چرا مشکل چی بود بعد از سه سال گفت همسرت آزمایش اسپرم بده گفت برو پیش دکتر نوروزی که بعدا فهمیدم شوهرشه و اونم همسرمو عمل کرد با یه دستمزد بالا و بعدا فهمیدم نه من مشکلی داشتم نه همسرم ایشون الکی همسر منو عمل کرده با همه داروخانه ها و آزمایشگاههایی که میفرستنت قرارداد دارد و زن و شوهر جیب همو پر میکنن بعدا که رفتیم جاهای دیگه آزمایش دادیم هیچ مشکلی نداشتیم توروخدا حواستون باشه بی هیچ دلیلی تو هر روزی از سیکل باشی فقط سونو میکنه پول میگیره تورو خدا به خودتون رحم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.