2777
2789
عنوان

مامانای شما هم‌اینطورین؟

95 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. چقدر خوبه که اینجا میشه درد و دل کرد. من یه بانوی پر مشغله هستم از طرفی مامان اینادخیلی تمیز و مرتبن خب من بد نیستم ولی عمرا به اونا نرفتم. اونا کمر و پاشونو در راه بشور و بساب علیل کردن. حالا هر وفت میان خونه منو میبینن کلی  متلک بهم میگن چرا ابنجات اونجوریه چرا...از طرفی یه شوهر بی احتیاط دارم خیلی ظرف و ظروف میشکنه طوری که تو این  سه چهار سال نزدیک ۱۸ تا لیوان شکسته شده که شاید بیستر از دو سومشو شوهرم شکسته یا ظرفایه دیگه را البته غیر عمد وواز روی بی احیاطی یا ماشین ظرفشوییم جام کرده و یخساز یخچالم همون چند ماهه اول خراب شد(یخچالم ساید بای ساید سامسونگ) خب مت یه بچه کوچیک خیلی شیطون هم دارم که کلی انرژی ام را میگیره و  دکتریم را تازه گرفتم و انلاین هم درس میدم مامانم میگه وقتی میام خونه تو فشارم میره بالا از بس حرص میخورم و آتیش میگیرم و کلی ریچارد و متلک و تیکه بهم میندازه بهش میگم خب  مگه من میشکنم میگه تو زن خونه ای باید مواظب باشی و...خلاصه اعصابم خورده از این حرفاش .....

کاش میومد و از این حرفا و به قول شما متلکا میگفت که بنظرم همه از سر دوست داشتن و دلسوزی هست.....ماه به ماه ی سر بهم نمیزنه حتی زنگ با اینکه تو ی خیابون هستیم😃

بچه ها سلام...🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

نمیدونم بخدا...خیلی مادی شده و فقط به فکر تجملات و زندگی خودش هست...دلم خیلی ازش شکسته...ولی کاری از دستم برنمیاد😟قدر مادرت رو بدون که هنوز دغدغه اصلی زندگیش تویی

بچه ها سلام...🙋‍♀️
خب چرا زنگ بهت نمیزنه؟

بخدا نمیدونم...همیشه میگه گرفتارم اما نیست....دوسم نداره....منم هر دوهفته یکبار میرم خونشون ی ۲ ساعتی تا حداقل این نخ نازک رابطمون پاره نشه اما اون اصلا....دلم خیلی پره...😢

بچه ها سلام...🙋‍♀️