2777
2789
عنوان

این دوتا مانتو ها خوبن بخرم بیایید ...!

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 22 پست

چند ؟؟؟

ـ برای خودت گـــ⚘ـل بخر ، شام خودتو مهمون کن ، عودی روشــــ⚡ــن  کن برا خودت ، آرایـــ👑ــش کن ، بـــــخــ🤣ــنــــد،بـــرقـ🥳ـص  و تو آینه به خـــ🙃ـودت چــــشــ😉ــمـــک بزن ، فراموش نکن هیچ کس،  به اندازه خودت تورو دوســـ❤ـــت نداره ،گاهی برای خودت پـــزشـــ👩‍⚕️ــک  باش ، کمی قــــ💊ـرص خــــنــ😅ـــده تــــجــ✏ـویــــز   کن ، هر شـ6ــش ساعت یک بار ، حتما که نباید مدرک و مطب داشته باشی ،  خودت نــســ📝ــخــه ای بنویس با خــ✍ــطـ  خــ😍ــوش  روحت را درمــ🩺ـان کن و بـــــخــ😂ــنـــــد بی بـــ🙃ــهــانــه ♡•ツѕ.ᶠ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرد رنگش رو توی رگال ببین با تن مدل فرق داره. اون رنگی که تنه مدل هست  قشنگه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بین اولی موندم طوسی بگیرم یا اون رنگه که توی عکس اولی هست  مدل مانتو دومی رو شاید نگیریم&nb ...

میشه بپرسم شما کجایی یا این مغازه کجاست؟

یکیم قیمته دومی چند ه؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا