2777
2789

سلام من دارم خرید سیسمونی انجام میدم بنظرتون کالسکه و کریر ست بگیرم یا کالسکه عصایی و صندلی ماشین؟

پولی که پدرم برا سیسمونی داده محدوده و خودمونم ماشین داریم خیلی ها میگن کالسکه عصایی بهتره اما باز نمیدونم چیکار کنم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای پسرم کالسکه نگرفتم. همه گفتن استفاده نمیشه. ولی نشد بدون کالسکه سر کنم. اخر چهل روزگیش رفتم خریدم. نمیدونم چه جوری گفتن لازم نیست. بازار، دکتر، پیاده روی، پارک، خرید،... همه جا بچمو میذاشتم تو کالسکه راحت میرفتم. اگه نبود باید همه جا بغلم میبود. خب داغون میشه ادم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

به نظر من هر سه تاش لازمه

کالسکه موقعی که میری پیاده روی ، خرید یا مسافرت ( عصایی اگه جنس خوب باشه بهتره چون جای کمتری می گیره)

کریر هم برا موقعی که میری مهمونی یا موقعی که با ماشین میرید بیرون توش می خوابه و میذاری پشت صندلی. هم خودت راحتی و هم بچه.

کریر تا ۷ یا ۸ ماهگی کاربرد داره.

بعد از کریر دیکه از صندلی ماشین استفاده می کنی.

ببین وقتی پولت محدوده هرچی الان به کارت مباد بخر

صندلی ماشین واجبه ولی واس یک سالگیش به بعده چون بابد رو نشستن مسلط باشه یا حداقل نه ماهگی

ولی کریر از بدو تولده تا یکسال

اگه ازینا نیستی که دائم بچه تو بغلشونه کریر واس اوایل خیلی خوبه میذاریش کنارت و مثل گهواره تکون میدی بچه بخوابه(حتما مدلی که حالت گهواره بشه بگیر)، تو ماشین هم نصب میشه و واس بیرون رفتن لازم نیس همش بچه تو بغلت باشه

کالسکه ودی واجبترین قسمته حریده و منکه تا چهارسالگی پسرم تو همه سفرا همرامون بود چون بچه خسته میشه و تنها گزیته کالسکس

عصایی ها رو از نوزادی نمیشه استفاده کرد چون اصلا راحتی کالسکه مبله رو تداره و بچه لااقل باید شش ماهش باشه بشه توش گذاشت. ولی به جاش سبکتره و حملش راحته

کالسکه مبله سنگینتره اما در اگردش و سفر اگه زمین کاملا صاف نباشه فقط باید کالسکت مبله باشه تا از ضربه و تکون زیاد به بچه جلوگیری کنه

درکل نظر من اینه کالسکه مبله واجبه بهتره کنارش بعدا یک عصایی هم داشته باشیم ولی تداشتیمم مهم نیس

کالسکه عصایی فقط و فقط بدرد مسافرت میخوره اونم تو جاهای هموار و صاف بخوای بری،

ب نظرم یه کالسکه مبله مارک دلیجان بخر،

کریر هم واسه اوایل نوزادی بچه خیلی کاربرد داره،میخوای ببری دکتر،واکسن بزنه،بهداشت بری کلا بچه رو میزاری داخلش،حتی توخونه هم میتونی داخلشو پرکنی بجه رو بزاری داخلش بخوابه،عین گهواره هم تکون میخوره،

کریر از بدو تولد نهایت تا شش ماهگی قابل استفادس،بعدش دیگه بجه بزرگ شه نمیمونه توش،

صندلی ماشین خیلی خیلی واجبه،بیشتر از لحاظ امنیت و ایمنی کودک خیلی گزینه خوبیه،اما از هشت نه ماه به بعد میتونی ازش استفاده کنی