2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک مثبت خوبه اما باور قوی تره

یسری اتفاق های بد تو زندگبم افتاده تا که باعث شده فکرم بهم بریزه همش فکر خودکشیم 😐😑 واقعا به یه راه نجات نیاز دارم از خودم میترسم دوست دارم خودم خودمو نجات بدم دوست دارم اتفاق های خوب جذب کنم بخدا الانم گریم گرفته باید از کجا شروع کنم؟ 

بله  خودت باش

یسری اتفاق های بد تو زندگبم افتاده تا که باعث شده فکرم بهم بریزه همش فکر خودکشیم 😐😑 واقعا به یه راه نجات نیاز دارم از خودم میترسم دوست دارم خودم خودمو نجات بدم دوست دارم اتفاق های خوب جذب کنم بخدا الانم گریم گرفته باید از کجا شروع کنم؟ 

از هرجا خودت صلاح میدونی،به حرف قلبت گوش بده نه دیگران. 

قلبم رو شکستن گفتن زیبا نیستی الان بعد از این همه اتفاق بد بازم دلم یه امید میخواد همش به خودم تلقین میکنم کع نه خوبم ولی...

اصلا دچار دوگانگی شدم نمیدونم چیجوری کسی که باهام جفت باشه و نیمه گمشدم باشه رو جذب کنم

خیلی از دوستام باهمین قانون جذب کردن ولی به من راهنمایی نمیکنن شیوش رو دررست سرگرم زندگی خودشونن 

قلبم رو شکستن گفتن زیبا نیستی الان بعد از این همه اتفاق بد بازم دلم یه امید میخواد همش به خودم تلقین ...

هیچوقت حرف مردم برات مهم نباشه،بهت قول میدم فقط بعضی هاشون خوبی هات رو میبینن

قانون جذب اگه میخوای پر اینستا تلگرام و واتساپ هست 

اگه میخوای

هیچوقت حرف مردم برات مهم نباشه،بهت قول میدم فقط بعضی هاشون خوبی هات رو میبینن قانون جذب اگه میخوای ...

بی زحمت اگه زحمتی نیست میشه لینگ کانال تلگرامش رو بهم بدی؟