2777
2789
عنوان

ورم بالای بینی

195 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

اگه چنین تجربه ای دارید کمک بزرگی میکنید که با من در میون بزارید

من 5 ماه و خورده ایه که بینیمو عمل کردم.ازفرم بینیم راضیم.فقط یه مشکل دارم که تو چشمه خیلی.بالای بینیم و تقریبا بین چشمام بینی پهنتر از پایینه.به نظرتون اینجور میمونه؟؟؟؟

رفتم پیش دکترم اصلا اهمیت نداد و گفت من به اونجا دست نمیزنم.و ورمه.من عکس قبل و بعد نشونش دادم.فقط گفت ورمه.بین اطرافیام که عمل کردن چنین چیزی ندیدم اما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هر کس یه مدله.من خودمم خیلی ورم داشت تا تقریبا ۶ ماه چون بینیم استخونی بود البته بینی های گوشتی ...

مشکلم اینه که بینیم بالاش پهن تر از پایینشه.از یه هفته بعد عمل تا الان این حالت مونده.برا شما ورمش پخش بود؟

اخه هر کس یه مدله.من خودمم خیلی ورم داشت تا تقریبا ۶ ماه چون بینیم استخونی بود البته بینی های گوشتی ...

برا منم تقریبن استخونی بود.شما بعد 6 ماه کامل که گذشت ورمش کمتر شد؟

مشکلم اینه که بینیم بالاش پهن تر از پایینشه.از یه هفته بعد عمل تا الان این حالت مونده.برا شما ورمش پ ...

اوهوم برای منم خیلی ورم داشت 

شاید ۶ ماه بیشتر شد تا کلا خوابید ورمش

اگر دکترت هم بهت گفته ورمه نگران نباش

چون واسه منم همینجوری بود 

اوهوم برای منم خیلی ورم داشت  شاید ۶ ماه بیشتر شد تا کلا خوابید ورمش اگر دکترت هم بهت گفته ور ...

ممنونم عزیزم .یعنی برا شما قسمت بالای بینیتون بیشتر ورم داشت؟