2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم يا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 127 پست
اون حواسش هست به مزخرفاتش فقط شرمو حیاش میریزه راحت حرف میزنه بعد دقت کنی استارتر گفت پرسیده چیزی ل ...

یکبار مست کرده بود شخصی  تموم چیزا یادش بود حتی میگفت فردا فلان ساعت کار دارم اما با بقیه مزخرف میگفت 

نظرها متفاوته من حس میکنم کنترلی روی حرفاشون ندارن 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار مست کرده بود شخصی  تموم چیزا یادش بود حتی میگفت فردا فلان ساعت کار دارم اما با بقیه مزخرف ...

گفتم که تو حالت عادی شرمو حیا دارن وقتی مستن شرمو حیا میره و راحت هرچی به عقلشون میرسه میگن

اصلا تصور اينكه بخوام باهاش رودر رو بشم خيلي سخته برام

کلأ تمام کن این جریانوعزیزم ،نگذاراتفاق بدتربیفته

تنهابودی بروخونه مادرت

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
گفتم که تو حالت عادی شرمو حیا دارن وقتی مستن شرمو حیا میره و راحت هرچی به عقلشون میرسه میگن

ب هرحال بهتره اسی رفتارشو تو حالت عادی بسنجه و تصمیم نهایی رو بگیره

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

هرچی خواستم نگم نتونستم راستش تعجب کردم همه گارد گرفتن 😁منم قبلا پدرم شیفت شب داشت یکی از برادراش گاهی میومد پیشمون کلا چند تا عمو دارم مثلا مادر من و کلا جاریا راحتن باهم اینکه شب یکیشون مثلا بیان بخوابن یا جایی برسونن اصلا مشکلی نداریم البته همشون باحجابن فقط روسری ندارن و اینم بگم ما کوردیم اکثرا با برادر شوهر این رفتارای سخت گیرانه رو ندارن