2777
2789
این اسگله کیه ک تولدا رو تبریک میگه .وای خدایا چقد متنفرم ازش .دهن گشاد

دونفرن انابانو وتینا انایه خواهرم داره ساناز 

من ایمان دارم توهواموداری🙏🏼خدا🙏🏼❤...سکوت رادوست دارم بخاطره ابهت بی پایانش👏🏻...عاشقانه دوست دارم آن هایی روکه ازجانم هم برام عزیزترن...❤💋...خدایاخودت بسازتوبسازی قشنگتره🤩...من کنارهمسرم خوشبخت ترینم خدایاشکرت❤🙏🏼🧿...زندگی خوبی بدی زیادداره پس به خوبیاش بیشترفکرکن تابهترین هابرات رقم بخوره😉...بخنددوست من انرژیش میرسه به من😄❤
تینا

وای اره 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونفرن انابانو وتینا انایه خواهرم داره ساناز 

تینا منظورمه و انابانو ..اه واقعا چندشن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
از همشون متنفرم ی مشت پا پتی بودن که ادمای دیوونه و کم ..بهشون ارزش دادن

دقیقاموااااااااافقم

من ایمان دارم توهواموداری🙏🏼خدا🙏🏼❤...سکوت رادوست دارم بخاطره ابهت بی پایانش👏🏻...عاشقانه دوست دارم آن هایی روکه ازجانم هم برام عزیزترن...❤💋...خدایاخودت بسازتوبسازی قشنگتره🤩...من کنارهمسرم خوشبخت ترینم خدایاشکرت❤🙏🏼🧿...زندگی خوبی بدی زیادداره پس به خوبیاش بیشترفکرکن تابهترین هابرات رقم بخوره😉...بخنددوست من انرژیش میرسه به من😄❤
دیدی پوستشو کشیده؟

نمیدونم جدیدا ندیدمش ..انقد ک ازش متنفرم ..

خداروشکر از هیچکدوم بدم نیاد. سبک هرکی رو نپسندم دنبال نمیکنم ولی من خوشم‌نیاد دلیل نمیشه طرف بد باشه، اونم بنده خداست مثل من

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
تینا منظورمه و انابانو ..اه واقعا چندشن

یعنی فقط چس کلاس اون تینا که هروقت فیلم ازخونش میزاره چرک وچیلی اون انا بانو هم یه عفریته دعوایی روظاهراداادم خوبارودرمیارن

برات صلوات فرستادم انشالله مشکلشون حل بشه

ممنونم خانمی😍منم برا برادرت حمدمیخونم