2777
2789
عنوان

کی میتونه ثابت کنه که الان خواب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 57 پست
الان دارم فیلم میبینم تو خواب که فیلمو اینقد با جزئیات نشون نمیده 😐

فعلا داری خواب با جزییاتش میبینی, بعدا که میخوابی میری تووی یه خواب عمیقتر و جزییات کمتری درک میکنی

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃

خواب انقد طولانی نیست مگ جز اصحاب کهف باشیم ک اونام‌بینشون زن نبود

همه داریم خواب طولانی میبینیم,, خواب دیدیم که اصحاب کهف بیدار شدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا میتونی بپری اگه خیلیی رفتی بالا یعنی غیر طبیعی یا مثلا بگردی دنبال ی چیز غیر طبیعی دیگه این موض ...

صرفا ثابت میشه که بعضی خوابها طبیعت  کم تحرکی دارن, ولی بعضی خوابها تحرکشون بیشتره

الناس نیام اذا ماتوا انتبهوا.. مردم خوابن, وقتی مردن بیدار میشن

این آیه اشاره میکنه ب غفلت ما تو دنیا

اینکه زندگیمون مثل خوابه و ما تو بی خبری هستیم و وقتی بمیریم باطن اعمال و رفتارمونو میبینیم

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
وقتی بیدار بشی,, به همه میگی دیشب خواب چندسالهرو یکجا دیدم

😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
این آیه اشاره میکنه ب غفلت ما تو دنیا اینکه زندگیمون مثل خوابه و ما تو بی خبری هستیم و وقتی بمیریم ...

اولا آیه نیس و حدیث مولا علی هست,, ثانیا ظاهر حرف هر متکلمی این هست که وقتی میگه فلانی خوابه, یعنی که فلانی خوابه نه اینکه غفلت داره

اولا آیه نیس و حدیث مولا علی هست,, ثانیا ظاهر حرف هر متکلمی این هست که وقتی میگه فلانی خوابه, یعنی ک ...

بله حدیثه و من اشتباه گفتم آیه ولی مفهومو درست گفتم بفرما مطالعه کن

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
بله حدیثه و من اشتباه گفتم آیه ولی مفهومو درست گفتم بفرما مطالعه کن

معنای فارسی نوم و نیام یعنی خواب.. نه به معنای غفلت,, وگرنه امام باید میفرمود الناس فی غفلته