2777
2789
عنوان

تجربه بسته شدن بخت رو داشتین؟

157 بازدید | 19 پست

سلام دوستان گلم 

یه موردی از اشنایان هست که از نظر تحصیل و اخلاق و مادیات حد معقول و مناسبی دارن اما هر بار که به خواستگاری میرن رد میشن 

و خب تاثیر منفی رو روحیه شون داشته 

اگر پیشنهادی برای حل این مشکل دارین ممنون میشم راهنمایی کنید 

بخصوص سوره خاصی از قران و ...

کاربری مشترک دو دخترخاله😊 

سوره بقره بخون

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندارم ولی دوست پدرم خارجی بود منو واس پسرش میخواست نرفتم   احمق بودم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

بنظرم بستن بخت الکیه هیچچچچ قدرتی بالاترازقدرت خدا نیس من خودم هیچ خاستگاری ندارم بااینکه صورتم خوبه ولی الان‌مطمئنم ک حتما حکمتی توشه حتما😍

به استامینوفن میگین آستامینوفن؟؟پاناسالین بازانین سارما خارداگاتان خاب باشا😼

من جسارتا نظرم این هست که ایشون یه پله پایین تر از خودشون برن قطعا جواب مثبت خواهد شد ماشالا خانواده ها همه دنبال دختر پولدار و جهاز دار و یا خیلی زیبا و خب معلومه جواب رد داده میشه 

بنظرم بستن بخت الکیه هیچچچچ قدرتی بالاترازقدرت خدا نیس من خودم هیچ خاستگاری ندارم بااینکه صورتم خوبه ...

در این که قدرت خدا بالا تر از هر چیزی هست شکی نیست 

اما این چند باری که خیلیییی بی مورد رد شدن واقعا خیلی زور داره 

انگار یه مانعی بین هست 

من جسارتا نظرم این هست که ایشون یه پله پایین تر از خودشون برن قطعا جواب مثبت خواهد شد ماشالا خانواده ...

ممنون از نظرتون 

بله درسته اما ایشون معیار هایی که مدنظرشون هست بیشتر اخلاق و روی خوش هست 

جهاز و ... براشون مهم نیست 

در این که قدرت خدا بالا تر از هر چیزی هست شکی نیست  اما این چند باری که خیلیییی بی مورد رد شدن ...

حالامنوچی میگی😂😐🤦‍♀️سه تاداشتم سه دلبریکی ازیکی قشنگتر😢😭ینی داااااغونا داغون ک اونام خودشون بهم زده بودن ن من

به استامینوفن میگین آستامینوفن؟؟پاناسالین بازانین سارما خارداگاتان خاب باشا😼