2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیز. چه خوب یادته همونی که حسابی داغون شد وقتی منفی شد😕

منم یادته مثبت شدم بعد افت بتا کردم؟؟؟😣چقد برات دعا میکردم 😔الهی ک اینبار مثبت بشی..چن روزه؟؟اینبار داروهاتو تغییر نداد؟؟من هشتم انتقالم بازم با همیم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
منم یادته مثبت شدم بعد افت بتا کردم؟؟؟😣چقد برات دعا میکردم 😔الهی ک اینبار مثبت بشی..چن روزه؟؟اینبا ...

ممنون عزیز. الهی برای شما هم مثبت بشه. من اصلا دیگه تمایلی به انتقال نداشتم. به اصرار همسرم مجدد اومدم انتقال. دفعه قبل ضربه بدی خوردم.

الهی این سری بی دردسر و راحت برات پیش بره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
منم یادته مثبت شدم بعد افت بتا کردم؟؟؟😣چقد برات دعا میکردم 😔الهی ک اینبار مثبت بشی..چن روزه؟؟اینبا ...

تیکرت رو دیدم فکر کردم بارداری

کلی ویتامین اضافه کرد. ویتامین دی، ای، امگا۳

دفعه قبل شیاف پروژسترون میذاشتم اینسری آمپول زدم

دفعه قبل از روز اول تو خونه راه رفتم و کارام رو کردم ولی اینبار دکتر گفت سه روز اول فقط برای کارای ضروری بلند شو.

اینسری خودم شیرسویا خونگی درست کردم و دارم میخورم

من ضربه م بدتر بود فک کن بیبی چکا مثبت ازمایشگاه بگه مثبت بد یهو بگن منفی ولی تا گفتن منفی گفتم پاشو بریم بیرون و تفریح ب خدا گفتم خودت کمکم کن بهم روحیه بده تو هم اول ک قدم تو این راه گذاشی باید پی همچیشو ب جونت میزدی... الا روز چندمی؟؟علائمت چیاس؟

من ضربه م بدتر بود فک کن بیبی چکا مثبت ازمایشگاه بگه مثبت بد یهو بگن منفی ولی تا گفتن منفی گفتم پاشو ...

احسنت به تو با این همه روحیه. من هنوزم بابت سری قبل داغونم... این سری منفی بشه نمیدونم چه باید بکنم....

من امروز انتقال دادم. روز اولم.

شما لک لانه گزینی ندیدی؟ جنینات چند روزه بودن؟ چندتا انتقال دادی؟ بازم جنین داری؟

احسنت به تو با این همه روحیه. من هنوزم بابت سری قبل داغونم... این سری منفی بشه نمیدونم چه باید بکنم. ...

الهی ک مثبت بشه زیاد استراحت کن ..دفعه پیش روز دهم دیدم ولی اینبار هنو ندیدم..دوتا جنین انتقال دادم یکی بلاست یکی ۴روزه دیگ هم ندارم..امروز لک دیدی؟؟اون مربوط ب اون ماسماسکه ک میکنن داخل

الهی ک مثبت بشه زیاد استراحت کن ..دفعه پیش روز دهم دیدم ولی اینبار هنو ندیدم..دوتا جنین انتقال دادم ...

آره امروز که زیاد دیدم. فکر کنم حسابی زخم کرده

من ۳تا بلاست داشتم انتقال دادم. منم دیگه ندارم.

الهی مثبت بشی دیگه نیازی به جنین نداشته باشی