2777
2789
عنوان

خانم های متاهل که بعد ازدواجشون هم خواستگار داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 118 پست
مثلا یه چیزی را داشتم میگفتم به شوهرم ،بعدش خیلی در حاشیه (جوری که برام مهم نیست یعنی ) میگفتم فلانی ...

اینجا گفتم 

@طلابل  

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ ۲۰‌سالگی عقد کردم ۲۲ جدا شدم  الانم ۲۴ سالمه  همه چی ازدواج نیست آبجی جان یه هدف تعیی ...

دقیقا همینطوره موافقم

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
خوندمش😁 یبار دیگه پرسیدم گفتم شاید روش گفتنشو یاد بدین  منم میخوام امتحانش کنم 🙈

چون بارها به همسرم ثابت شده که من چقدر بهش متعهد هستم و اصلا بهم حسش بد نمیشه و شکاک نمیشه ؛ راحت میتونم بهش بگم پیشنهادات رو ...

شما هم مواظب باش بی گدار به آب نزنی ...

من اینطوری میگم :

چقدر برخی مردان تو جامعه کم عقلن :) طرف به جای اینکه بپرسه شما متاهلی یا نه ، میاد پیشنهاد ازدواج/دوستی  میده .

شوهرمم این مواقع میگه : کی بوده ؟ چی بوده؟😁

منم میگم مردک بی عقلا ببین این بوده 🙂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ازدواجم هدفه هدفم اینه هرچی از دست دادم بهترینشو بدست بیارم همسرخوب زندگی پراز آرامش حمایته همسر فرز ...

انشاالله که به آرزوی قلبیت برسی عزیزم

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
جدا شدم

مثل من 

چون بارها به همسرم ثابت شده که من چقدر بهش متعهد هستم و اصلا بهم حسش بد نمیشه و شکاک نمیشه ؛ راحت می ...

چقد خوب...

من مجردم میخوام غیرمستقیم بگم واکنش ینفرو ببینم (پارتنر درسیم)

جوری که نفهمه عمدا میگم موضوع خواستگار رو 

چون بارها به همسرم ثابت شده که من چقدر بهش متعهد هستم و اصلا بهم حسش بد نمیشه و شکاک نمیشه ؛ راحت می ...

منم همینطوری بگم بهش به نظرم خوبه منتها مال من مادرش اومده بود خونمون خبر نداشت من نامزد کردم

منم گفتم تازه ب مادرشوهرم اینام گفتم😎😎😎ب شوهرم ک گفت گفت از بس ابروهاتو پهن ورمیداری نازکش کن😅😅 ...

نه بابا پهن مده :-دیگه این روزا مجردا هر کاری بخوان میکنن قابل تشخیص نیست مگر با حلقه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست