خوشبحالت من باوجوده زیبایی اندامه معمولی هیجکس جذبم نمیشه برام خیلی سواله چرا حتی یه خواستگارم ندارم ...
چند سالته عزیزم
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
یعنی چی بدترکرد؟ خیلیا خواستگار زیاد جذبشون میشه خوشبختم میشن منم جداشدم نزدیکه یکساله ولی ت ...
مگه خواستگار زیاد خوشبختی میاره ؟ کاش یکی باشه و درست . من خیلی گاگول بازی دراوردم ازدواج اولم الان که بهش فکر میکنم همش میگم خاک تو سرت با این انتخابت، خیلی بی تجربه بودم فکر میکردم همه خوبن یه خنگ تمام عیار بودم طوری که تمام مدت تو زندگی مشترک شوک بودم اوایلش حتی فکر میکردم دیوونم
هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
مگه خواستگار زیاد خوشبختی میاره ؟ کاش یکی باشه و درست . من خیلی گاگول بازی دراوردم ازدواج اولم الان ...
خوشبختی نیست ولی چندتا خواستگار هم باشه ادم بالا پایین میکنه بعدش یکیشو انتخاب میکنه من نه زمانه مجردی نه الان که جدا شدم خواستگاری نداشتم وندارم الان من اگه بخوام ازدواجم کنم به چه پیشنهادی فکر کنم؟وقتی هیچی نیست شما خواستگار داشتین دقت نکردین منم ازدواج اولمم از سرناچاری چون انتخابه دیگه ای نداشتم قبولش کردم خواستگار بودنش خیلی بهتر از نبودنشه بخدادیروز عقده پسرعمم بود برایه دومین بار زنه اولش دوران عدش تموم نشده ازدواج کرده منتظره عدش تموم بشه بره خونه شوهرش پسرعمم زن گرفت دیروز رفتن خونشون سه ماه نشده من یکساله جداشدم حتی یک خواستگارم ندارم مادرمم از این بابت ناراحت میشه خودم بدتر ولی برویه خودم نمیارم ولی از درون ناراحتم غرورم پیشه همه شکسته
خوشبختی نیست ولی چندتا خواستگار هم باشه ادم بالا پایین میکنه بعدش یکیشو انتخاب میکنه من نه زمانه مجر ...
عزیزم از کدوم شهرین ؟ احتمالا سمت شما خیلی به ازدواج اهمیت میدن از حرفات تعجب میکنم گلم تو سنی نداری همش 27 عزیز دلم و زیبایی و معلومه متین هدفت ازدواج نباشه هدفت ازدواج با یه شخص مناسب باشه گلم من یازده سال از شما بزرگترم من عاشق بچه بودم اما ممکنه دیگه شانسی نداشته باشم ، دخترای هم سن تو هنوز دارن درس میخونن یکم رو عزت نفست کار کن خیلی نماز و قرآن بخون من هرشب نماز شبم بپاست تمام انرژیمو از نمازامو قرآن میگیرم اگه به جذبو نامه به فرشته ها اعتقاد داری انجام بده و خیلیییییییییی به خودت برس ، ظاهر خیلی مهمه برای زن چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج بخصوص تناسب اندام بهت اعتماد به نفس میده البته ربطی به کرامت انسانی آدم نداره ، مطالعه کن و قدرت بیانتو ببر بالا ، زرنگ باش که برای شما جز تلاشتان نیست ، سوره نجم
هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم