2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت احتمالا دختره  ضربان قلبشم ۱۶۰بود  ولی چون گفت احتمالا شک دارم که خرید کنم یا ...

ایشالابغلش بگیری به سلامتی بذارمطمعن شوبراذوق خریدیچیزی بخرکه دخترپسری نداشته باشه مشترک باشه.لباساشوبذاربعدن.🥰😍 

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
اقابمن گفت پنجاه پنجاهه بعدانومالی گفت پسره هنوزهیچی نخریدم🙄

وای من انقدر از اینستا چیز میز خریدم مامانم میگه خو تموم شد ک سیسمونی بسکه چیزای خوشگل هس🤩

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
ایشالابغلش بگیری به سلامتی بذارمطمعن شوبراذوق خریدیچیزی بخرکه دخترپسری نداشته باشه مشترک باشه.لباساش ...

ایشالا همه مون همههههه باردارا سلامت طی کنن خیلی دوران شیرین اما خیلی استرس زاست😢😢

وای میری بازار مخت سوت میکشه از شنیدن قیمت ها

اره همین دکتررفتم هفتادوپنج تومن ازم گرفت درصورتی که دوهفته پیش ۶۰میگرفت تواین دوهفته چرااینقدرقیمتابالارفتن خداباعثشو بوووووووق کنه.بقیه چیزاکه بماند

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
اره همین دکتررفتم هفتادوپنج تومن ازم گرفت درصورتی که دوهفته پیش ۶۰میگرفت تواین دوهفته چرااینقدرقیمتا ...

آره وزارت درمان لیست جدید ویزیت داده متخصص ها و فلوشیپ ها بالای 70 شدن😑

وای من انقدر از اینستا چیز میز خریدم مامانم میگه خو تموم شد ک سیسمونی بسکه چیزای خوشگل هس🤩

چه باحال ولی اینترنتی نمیشه اعتمادکرد جنساشون خوب نیست

ایشالا همه مون همههههه باردارا سلامت طی کنن خیلی دوران شیرین اما خیلی استرس زاست😢😢

اره مخصوصازایمان که کابوس شده برام