2777
2789
عنوان

برای حنا بندانم چی بپوشم 👗

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رنگ طوسی ادم رو زیبا تر نشون میده از ابی خیلی بهتره مدل لباست هم ساده و شیک هست 

ممنونم یکم ساده بود گفتم از دیگران نظر بپرسم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
این لباس چون ارزون بود خریدم چون طرف داماد گفتن لباس حنابندان رو باید پدر عروس بخره منم این لباسو از ...

چون تعداد مهمونا کمن خوب کاری کردی زیاد هزینه نکردی  فک کنم مهموناتون حنابندون از عروسی کمتر باشن عوضش لبلس عروست رو گرونتر انتخاب کن 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
چون تعداد مهمونا کمن خوب کاری کردی زیاد هزینه نکردی  فک کنم مهموناتون حنابندون از عروسی کمتر با ...

آخه حنابندان زن و مرد قاطی آمد. البته بگم چون داماد حنابندان میکنن مختلطه و همه با حجابن، منم این لباسو انتخاب کردم که هم با حجابه هم ارزونه، فقط اکلیل هاش میریزه 😅😅😅 نمی‌دونم چیکارکنم

آخه حنابندان زن و مرد قاطی آمد. البته بگم چون داماد حنابندان میکنن مختلطه و همه با حجابن، منم این لب ...

اشکال نداره یه شبه دیگه بریزه اکلیلاش اتفاقا من از نزدیک این مدل پاچه رو دیدم خیلی به ادم میاد

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
https://uupload.ir/files/eyv_screenshot_۲۰۲۱-۰۲-۰۹-۱۶-۴۳-۱۶.png

خیلی قشنگه گلم. ساده و پوشیده و شیک. فقط اگه نمیخوای عروسی بگیری و این تنها جشنته نباتی یا سفید میگرفتی که عکسهاتم یه دفعه بگیری و خلاص.

ولی اگه عروسی داری همین عالیه.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
خیلی قشنگه گلم. ساده و پوشیده و شیک. فقط اگه نمیخوای عروسی بگیری و این تنها جشنته نباتی یا سفید میگر ...

عزیزم عروسی میگیریم.