کاربرآزاد مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 21 عنوان توقیف کردن اموال با سفته 65 بازدید | 3 پست بچه ها سلامیکی بهمون سفته داده بود. الان که وقت پرداختش شده نمیاره پولا رو بده. شوهرم میگه ماشین و خونه داره طرف. می تونیم با سفته اموالش رو توقیف کنیم؟کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا جایی رو می شناسه در مورد توقیف مال طرف با سفته مشاوره بگیریم؟ 1399/11/21 | 16:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبتلام عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 16 سلام عزیزمآره فکر کنم میشه با سفته اموال رو توقیف کرد. من سرچ کردم رسیدم به این صفحه: توقیف اموال با سفتهبخون اگر به نظرت اطلاعاتش کم بود تو ویکی پدیا هم در مورد سفته می تونی بخونی و اطلاعات بگیریاین لینک ویکی پدیاش: سفته
شیلا_خانوم عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 87 تا جایی که من می دونم توقیف اموال با سفته کار راحتی نیست. حتما مشاوره بگیر در موردش
شیلا_خانوم عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 87 من سرچ کردمبه نظرم این مطلب در مورد توقیف اموال خیلی کمکت می کنهحالا خودتم ببین به نظرت چجوریاست مطلبشبه نظر من که خوب بود، برای سایت تابناکم هست. معتبره خیلی