2777
2789
عنوان

نامزدم میخاد ازم جدا بشه

1823 بازدید | 76 پست

چند روز تایپک زده بودم من و نامزدم دو ساله عقدیم دعوامون شد و من جواب گوشیشو ندادم دادم دس پسر خالم ج بده ک واسم بلا شد نامزدم بدبین شد یه هفته هیچ خبری از حال هم نداشتیم ک اومد خونمون گفت تو ناموس من بودی گوشیو دادی دس نامحرم ک دس ب سرم کنه ازش معذرت خواهی کردم نپذیرفت 

گریه کردم التماسشو کردم ک منو ببخشه انگار منو ندید رفت و امروز برگشت بهم گفت من نمیتونم با اون کارت کنار بیام تو کمرمو شکستی عشقمو ازم گرفتی دل خوشیمو ازم گرفتی دیگه نمیتونم کنار بیام سختمه باید بریم کارهای طلاق رو انجام بدیم اولش فک کردم داره شوخی میکنه باورم نشد بعد فهمیدم جدی میگه گریه کردم التماس کردم گفتم من میدونم کارم اشتباهه تو رو خدا چرا اینو گفتی 

میگه من دوستت دارم عاشقتم ولی بخاطر کار تو قلبمو میذارم زیر پام  له میکنم 

هر چی خواهش و التماس کردم فایده نداشت فقط وقی ک گریه کردم بهم گفت با خودت اینجوری نکن دردت بجونم گریه کرد بهش گفتم اگه نمیخای اینجوری کنم بگو شوخی کردی گفت نه ولی مجبورم تو مجبورم کردی من نگرانت بودم جواب نگرانی من این بود نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت بد بوده جواب نمیدادی بهتر بود تا اینکه بگی پسرخاله ات جواب بده. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
# بهونه

نه به نظرم حق داره پسره

اخه نباید میداد به پسرخالش

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

اشتباهات وحشتناک بوده

ولی مطمئنم باش جدا نمیشه چون معلومه دوستت داره فقط زمان بدین ب هم دیگ

و از این کارا هم نکن بی زحمت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

وا به نظرم دليل قانع كننده ايي نيست هرچند كارت درست نبوده اما به نظر بيشتر ميخاد زهرچشم بگيره اسرار نكن بعدا بزنه تو سرت بگو هركه ميخاد طلاق بده بره درخواست بده اينطوري قانون با تو هستش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍