به شدت دختر باز و ... حتی حاضرم بگم با چن نفرم رابطه ج*نسی داره نمیگم چطور فهمیدم رابطه داره مجرده و جوونه ولی خدایی چطو اون میره دختر مردمو گول میزنه اونوقت به شدت روی خواهر زاده و برادرزاده هاش تعصب داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرخاله منم همینطوره چون برادر ندارم خیلی بهم امرونهی میکنه بعد خودش
عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
اونا بی غیرت ترین ادما هستن که با دختر و زن مردم بازی میکنند فقط نمایشه اگر غیرت داشتن که این کارا نمیکردند
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
خانواده خودش ناموسن بقیه بیناموس😐😐ببخشید بهتر از این نمیتونستم بگم.یکی از همین جونورا نزدیکمونه یعنی صبح کله سحر تو سرما میره دنبال خاهرش که ببینه سرکار میره یا نه بعد با یه زنه متاهل رابطه داره😑
کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
دختر داییم خیلی بچس فک کنم ۱۲ سالش بشه موهای پاشو ضده بود و پیش عموش که میشه دایی من زندگی میکنه بعدش حالا این رفته به دختره گفته میخوای با زدن موهای پات پسرا رو تحریک کنی و برا پسرا بزنی دختر داییم میگف من نفهمیدم بهش چی بگم رفتارش خیلی بده
باور کنید منم خونه مامانبزرگم نمیرم چون بدجور اذیتم میکنه
حتی بعضا دیدم ک فحش ناموسی ب خوده خواهر یا مادرش میده...
پسر همسایمون ب خواهرش میگف کجا میری بیرون اگ میری ج***** بازی بیا تا خودم بُ*****
اینا رو باید زنده زنده سوزوند
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .