2777
2789
این قانون کشورای اسلامیه همونجور که دیه و ارث زن نصف محسوب میشه. میگن چون خانما احساساتی هستن ممکنه ...

بله .دلیلش همینه و این که اگر یکی رو ترسوندن یا تهدید کردن به پشتوانه دومی جواب بده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن رو بی ارزش نکردن عزیزم زن چون اکثر مواقع از روی احساسات و عواطف تصمیم میگیره واسه همینه

میگن دادگاه شاهدزن روهم قبول نمیکنه وبایدمردباشه.

اینم ازروی احساساته

بله عزیزم این قانون اسلامه چون زن احساساتی تر از مرد هست امکان داره تهدید بشه یا از روی دلسوزی نظر بده البته این برای همه خانما صدق نمیکنه ولی خوب همیشه اکثریت در نظر گرفته میشه 

بعدم اگه حرف زم رو قبول نداشتن که کلا شاهد حسابش نمیکردن

ارثو دیه چی؟اینم ب احساس ربط داره؟

ارث و دیه بنظر من چون مرد نان اور خونس البت بیشتر مواقع ن همیشه ب همون خاطر ک سهمش بیشتر از زنه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ارثو دیه چی؟اینم ب احساس ربط داره؟

ببین وقتی آقا از دنیا بره، خانم باید مسئولیت زندگی و بچه ها رو بعهده بگیره، خیلیا شاغل نیستن پس فشار بیشتری رو تحمل میکنن. دیه دوبرابر بگیرن براشون خیلی بهتره

برای ارث هم تقریبا همین دلیله، که البته خودم قبول ندارم در رابطه با ارثیه رو

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دقیقا منم امروز خیلی بدم اومدازجنسیتم ک نتونستم ب تنهایی شاهد کاری بشم.

چرا از جنسیتت بدت اومد؟ اصولا باید از کسی که این قانونو گذاشته بدت بیاد.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
به اسم اینکه زن احساساتیه ما رو از کل حق و حقوق محروم کردن!!!! منطورشون هم از احساساتی کم عقله!!!!و ...

یعنی توکشورای دیگ زناشون بی احساسم

دقیقا احساس معنی کم عقلی ومیده تواین موضوع

دوست عزیز اونی که گفته زن نمیتونه تنهایی شهادت بده یه ادم بیسواد بوده که فقط چیزیو شنیده گفته نمیدونم چرا امروز همه توی  تایپیکا اطلاعات غلط درمورد حقوق زن میدن اولا توی هر مبحث اثباتی چه ادله اثبات چه جرائم هر چیزی نصاب برای شهادت داره مثلا بعضی موارد فقط شهادت زن ملاکه بعضی جاها هم زن همراه مرد یا دوزن و یک مرد اینم به دلیل اینه که خانما احساساتی تر برخورد میکنن وگرنه بحث تبعیض و....نیست 

من چندین سال میدونم همونجور که ارث مرد ۲برابر زن،اینم میگن زن نصف حساب میشه باید ۲تا باشن تا کامل ب ...

عزیزمن دلیلش به شما میگم امیدوارم قانع بشید نشیدید هم که دیگه هیچ

بر طبق گفته ی قران زن در مال خود اختیار تام دارد یعنی درامدش و ارثش ماله خودشه و مرد حق هیچ دخالتی نداره و وظیفه نداره پولش رو خرج همسرش کنه ولی اقا باید خرج زندگی و همسرش رو باید بده دلیل اینکه دیه نصفه به این دلیله که سهم خانم ماله خودش تنهاست ولی اقا باید سهمش رو برای خانم و زندگیش خرج کنه که میشه همون تساوی سهم