2777
2789
عنوان

چه جوابی میدید......

67 بازدید | 9 پست

سلام دوستان جواب این تیکه هارو چی مدید عمه ام هر موقع میاد خونه ما به لباس من گیر میده 

مولا دست میزنه به لباسم میگه منم از این لباس داشتم ولی خیلی رنگش زشت بود یا میگه من از رنگ بنفش بادمجونی خوشم نمیاد هر دفعه من میبینه به رنگ لباسم گیر میده

یا من خواهرم دیر به دیر میبینم هر موقع میشینم پیشش باهاش حرف بزنم میگه آخی چند سال همدیگر ندید

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرمن اینجوری بود , همیشه اینجوری که میگفت میگفتم عزیزم سلیقه ها فرق داره و. من کاملا از سلیقه ی خودم راضیم شما برا خودت هرجور دوس داری بخر الان دیگه هیچی نمیگه

خخخ چه عمه دامغانی. شاید شوخی می‌کنه. شاید حسادت می‌کنه. به نظرم محلش نذار، خیلی بهتره. 

یا بگو عمه نمی‌دونی، من و آبجیم اینقدر به هم وابسته ایم که اگه یک روز همو نبینیم انگار یکسال ندیدیم

چون می سوزه هی ادامه میده یجوری رفتار کن که برداشت کنه زیاد چرت و پرت میگه

مثلا چ رفتاری  خواهرشوهرو مادرشوهر منم زیاد چرت میگن هرچی سرمو تو گوشی میکنم اهمیت نمیدم توجه نمبکنم اینا باز ادامه میدن

مثلا چ رفتاری  خواهرشوهرو مادرشوهر منم زیاد چرت میگن هرچی سرمو تو گوشی میکنم اهمیت نمیدم توجه ن ...

من هی میگم به یه ورم محل بهشون نمیدم

بعد تیکه میندازم بهشون

اون لحظه جوابشونو نمیدم ولی مواقع شوخی و خنده پودرشون میکنم