2777
2789

سلام دوستان میشه بگین چه مدت بعد از لاپارا و هیسترو باردار شدین و مشکلتون چی بود و چند وقت اقدام بودین 

خدا می داند و بس ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم.مشکلتون چی بود 

کیست آندومتریوز داشتم

عزیزم بدن خودت و‌همسرت رو تقویت کن،چیزهای گرم بخور،ورزش کن،و استرس نداشته باش

به نظرم ماه اول بعد لاپراسکوپی باردار نشی بهتره،که رحمت تقویت بشه.بلاخره یکم خونریزی داشته

توکل کن به خدا و ازش بخواه یه نی نی سالم بهت بده

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
من با لاپاراسکوپی لولمو برداشتم بخاطر عفونت شدید و یسال بعدش باردار شدم البته ماه سوم اقدام 

یعنی شما یک سال جلوگیری داشتین.اخه من شنیدم اگر بعد لاپاراسکوپی اقدام داشته باشیم فورا باردار میشیم 

خدا می داند و بس ....
کیست آندومتریوز داشتم عزیزم بدن خودت و‌همسرت رو تقویت کن،چیزهای گرم بخور،ورزش کن،و استرس نداشت ...

ممنون از راهنماییت عزیزم.توکلم به خداست

خدا می داند و بس ....
یعنی شما یک سال جلوگیری داشتین.اخه من شنیدم اگر بعد لاپاراسکوپی اقدام داشته باشیم فورا باردار میشیم& ...

من لولمو برداشتم و رحمم بریده شد مثل کسی و سزارین میکنه حساس بودم تا ۳ ماه اما من خودم تا ۷.۸ ماه امادگی روحی نداشتم خسته بودم از انتظار...اما نمیدونم شما چی کردین؟؟اگه دکتر اجازه داد اقدام کنین اگر نه میگن رو بیخیال مردم خیلی چیزا میگن خدای نکرده رحمت اماده نباشه بارداریت سخت میشه

ان شالله بزودی خبر بارداریتو بدی❤

پسرم زندگیم ❤
من لولمو برداشتم و رحمم بریده شد مثل کسی و سزارین میکنه حساس بودم تا ۳ ماه اما من خودم تا ۷.۸ ماه ام ...

من که فیبروم داشتم و لاپاراسکوپیم تشخیصی بود و خداروشکر گفتن مشکلی نبوده.ممنون گلم انشاالله همه منتظرا مامان بشن به زودی

خدا می داند و بس ....