2777
2789

اینجا همه میگن نه رفت و امد نداریم ولی درواقعیت همه دارن چند شب پیش همسایمون تو پارکینگ خونه مراسم گرفته بودن زن و مرد میرقصیدن

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییییلی کم

تو این یکسال شاید سه بار خونه مامانم رفتم

خونمونم نزدیک هم هست ولی نمیریم

مادر شوهرم هم سه بار

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
اینجا همه میگن نه رفت و امد نداریم ولی درواقعیت همه دارن چند شب پیش همسایمون تو پارکینگ خونه مراسم گ ...

نه والا ما جایی نمیریم چون شهر به شهرمون هم جریمه داره

اینجا همه میگن نه رفت و امد نداریم ولی درواقعیت همه دارن چند شب پیش همسایمون تو پارکینگ خونه مراسم گ ...

نه عزیزم همه اینجوری نیستن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
خییییییلی کم تو این یکسال شاید سه بار خونه مامانم رفتم خونمونم نزدیک هم هست ولی نمیریم مادر شوهرم ...

من با مامانم یه کوچه فاصله دارم با پدر شوهرم یه خیابون 

تو این ایامی که کرونا گرفتم مامانم بنده خدا ظهر شب برام غذا میاورد نزدیک بودن خوبیایی داره ولی خب انتظار دارن ما هم بریم شاید این کرونا گرفتن ما هم یه حکمتی داشت یکم رفت و آمد رو کم کنیم

هر شب خونه بابام   چون سنشون بالاست و تنهان     البته با رعایت  دیگه هیچ جاااا

شما باید خیلی مراقب باشین چون ناقل بدون علامت خیلی زیاد شده خدایی نکرده انتقال ندین

خداروشکر کرونا باعث شد قیافه نحس فامیل رو نبینم ن اونا بیان نمن رفتم😄

اره بعضیا حضورشون تو زندگی کمرنگ شد واقعا جای شکر داره ولی ایکاش با کرونا این اتفاق نمی افتاد خیلی شرایط بده من دوهفته پیش رفتم تست بدم خیلی ها مثبت بودن پیر جوون بچه

اره بعضیا حضورشون تو زندگی کمرنگ شد واقعا جای شکر داره ولی ایکاش با کرونا این اتفاق نمی افتاد خیلی ش ...

خب شرایط ک کرونا درست کرد محدودیت گذاشت خوبیش فقط ندیدن بعضی چندشها بود 

شما خفیف گرفتی؟ علائمت چی بود؟

وامونده الهی ک ریشه کن بشه لعنتی

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
خب شرایط ک کرونا درست کرد محدودیت گذاشت خوبیش فقط ندیدن بعضی چندشها بود  شما خفیف گرفتی؟ علائم ...

تن درد شدید 

لرز

سرگیجه و بیحالی

بویایی و چشایی خفیف کم شد

آخرم سرفه تک و توک