متاسفانه دیشب متوجه شدیم خواهرم تست کروناش مثبت شده،یه بچه شیرخواره داره و یه پسر شیش ساله،دلم ریش شد زنگ زدم گفت مثبته،حالا باید دو هفته قرنطینه بشه،خونه ما دوتا طبقست و دسشویی حمومش هم جداست،برای همین گفتم بیاد خونمون تا هم خاهرزاده هامو نگه دارم هم مراقب خودش باشم،نصف شب بود همسرم خواب بود،بعد مامانم زنگ زد که میاد آبجیم خونه ما،منم سریع اتاق خواب خودمون که جداست رو مرتب کردم چون به حال راه نداره بهتر بود،اومدن بعد گفت طبقه بالا بریم گفتم کثیفه و بخاریش خاموشه،اگر سخته فردا مرتب کنیم بعد ببریمش بالا،که همسرم زنگ زد که برم تو اتاق پیشش،از سروصدا بیدار شده بود،من قبل اینکه بیان صداش کرده بودم که بره تو اتاق دیگه بخوابه بهش گفته بودم داستان رو،بعد داد و بیداد راه انداخت که من با بچه های مردم در ارتباطمو و اگر کرونا بگیرم چی و این حرفا بلند بلندم حرف میزد،صداش رو شنیدن بقیه،وسایل رو جمع کردن رفتن خونشون،من حتی نتونستم به روم بیارم،اونا هم به روم نیاوردن،حتی امروز که رفتم دیدن خواهر زادهه هام،مامانم گفت برم خونه خودش هست،با دامادم رفتیم آزمایش که مال دوتامون منفی بود،من اومدم خونه که برم فردا خونه مامانم اینا به پدربزرگ و مادربزرگم برسم،مریضن دوتاشون،مادربزرگم زمین گیره پوشکش میزنیم،اومدم به دروغ به همسرم گفتم مشکوک به کرونا هستم،خودمو تو اتاق حبس کردم(البته از مامانم پرسید فهمید منفی بوده تستم)،دلم چرکینه ازش،یاد التماسام میوفتم که دیشب میگفتم صدات بیرون میره،یاد اون لحظه که مامانم بچه شیرخوار خواهرم دستش بود گفت چطوری بچه رو نگه داریم،نمیشه با این شرایط از کسی خواست بهش شیر بده،به شیر خشک هم حساسیت داره،همشم سه ماهشه،من چیکار کنم؟نمیتونم همسرمو ببخشم،هیچ موقع یادم نمیره،کمرم شکست دیشب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا حدودی حق با همسرتونه کرونا شوخی برداررنیس ک بخواید به خواهرتون ترحم کنید و بیارید خونتون اگر خدای نکرده همین شوهرتون ک ازش دلگیرید در اثر کرونا دور از جون بلانسبت از دست بدید بازم میگین کمرم شکست
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
چقدر خوبه که پر از مهربانی هستی. وقتی راهی به حال نداشتید و مستقل بوده می تونستی ازشون مراقبت کنی. کار همسرت درست نبوده. چقدر ناراحت شدم. ما خونمون دوبلکسه ی حموم و توالت و اتاق بالاست اکه خدای نکرده کسی نریض بشه از اطرافیانم حتما اون بالا پرستاری می کنم با رعایت پروتکل. چقدر دلم سوخت برای مادرت عزیز دلم. کرونا که پرواز نمی کنه. از طرفی شوهرتم خب ترسیده اونم ی جورایی حق داره اما بهتر بود طبقه بالارو اوکی می کردی که دوطرفو نگه داری