2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودچین،سفارت چین،توریستای چینی وروابط ایران با چین در قالب شرکت و...که کم شده استفاده داره بستگی به فرصت کاری و شرایطش داره

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
ترجمه کتاب و توی سفارت کار کردن و ترجمه فیلم ها خوبه بد نیس   زلان کره ای خیلی بهترهه

عزیزم اکثر شرکتها اجناسشون رو از چین وارد می کنند اگر بلد باشی عالیه من پیشنهاد کار داشتم زبان فرانسه و انگلیسی بلد بودم گفتن چینی هم یاد بگیر،آشنا بود طرف گفت زبان چینی تو ایران مطرح هست همه جاکه تحریم هستیم فعلا خدا شده چین

خوابم میاد همش😐
پس اینده داره؟

ببین من سر رشته ای در کارهای شرکتی ندارم فقط چیزی که شنیدمو گفتم اما حتما با چن تا مشاور تحصیلی و کارشناس صحبت کن ببین بازارکار خوبی داره یا نه،البته تو میتونی تو زبانکده هم چینی یاد بگیری،وارد دانشگاه هم که بشی چیزی یادت نمیدن در هر صورت دو خرجه میشی،بهترین کار اینه دانشگاه زبان انگلیسی بخونی،بیرون هم زبان کده زبان چینی بری.بهههترین تصمیم هست از نظر من.

خوابم میاد همش😐
ببین من سر رشته ای در کارهای شرکتی ندارم فقط چیزی که شنیدمو گفتم اما حتما با چن تا مشاور تحصیلی و کا ...

انگلیسیم خیلی خوبه دوره های تافل رو گذروندم ولی به خاطر وضع دلار و گرونی امتحان تافل نتونستم ثبت نام کنم 

الان واقعا موندم.میگن انگلیسی اشباع شده به درد نمیخوره و گرنه خودم ادبیات انگلیسی دوس دارم

انگلیسیم خیلی خوبه دوره های تافل رو گذروندم ولی به خاطر وضع دلار و گرونی امتحان تافل نتونستم ثبت نام ...

وای زبان هیچوققققت اشباع نمیشه ماشااالله کشورمون کاملا تو زبان انگلیسی بی سواده،ادبیات عالیه منم عاشقشم

خوابم میاد همش😐
زبان های دیگه چطور؟ مثلا فرانسه المانی ایتالیایی

من فرانسه رو بخاطر مهاجرت رفتم سراغش اطلاعی ندارم بوخودا ولی اول زبان انگلیسی.باید بری زبانکده های بین الممل که همه زبانا رو دارن مشورت بخوای

خوابم میاد همش😐