2777
2789
عنوان

دخترگرانبها

1899 بازدید | 13 پست

به کمکش خیلی نیاز دارم دوستان تگش کنید برام 🥺❤

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡

کی هشت

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختر_گرانبها  

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡

@دختر_گرانبها  

@دختر_گرانبها  

آنلاین شدی دیدی لطفا جواب بده دوستم🥺💛

جانم ؟

عزیزم مرسی که جواب دادی💛

من چندین ساله یه پسریو میخوام داستانش خیلی طولانیه ولی خلاصش میکنمبلاخره بهش ابزار علاقه کردم پسره خونه مجردی داره دختر زیااااد بوده تو زندگیش و سیگار میکشه کلا همچین مثبت نیست بچه منفیه بعد در جواب ابزار علاقم بهم گفت باید ثابت کنی بهم منم گفتم منظور تو از ثابت کردن چیه که گفت اعتماد من کسیو میخوام تو غم شادی پیشم باشه جانماز آب نکشه گفت تو دختری خیلی راحت الان از پیشم بری صدنفر بهت شماره میدن از کجا معلوم تو دوست نشی ( دخترای که اطرافش بودن همه مثل خودش تنوع طلب بودن و خوب نبودن درکل) خیلی با محبت حرف اینا میزنه وزبون میریزه یبار رفتیم سرقرار دو نفره که دستمو گرف دو بار بوسید ازم اجازه گرف و لپمو بوسید که البته پشیمونم اجازه دادم 

ازت راهنمایی میخوام چجوری جذبش کنم خواهش میکنم نگو بیخیالش بشم چون میدونم اگه مطمئن بشه ازم و باور کنه دوست داشتنمو حتما میاد خواستگاری چون دوستشم که صمیمی ترین دوستشه یه دختر همسن خودم و عقد کرد اونا چن سال دوست بودن 

اینم تا الان دختر خوبی گیرش نیومده . دیروز قرار داشتیم من با دوستم چن ساعت منتظرش موندم که زنگ زد گف داره میاد ( دیروز مشکوک بود همه چی چن بار ماشین پیچید خواستن شماره بدن مشکوک بود حس کردم از سمت اون اومدن منو امتحان کنه البته مطمئن نیستم ) دیروز زنگید گفت کاری برام پیش اونده من یساعت دیگه میکنم منم خیلی عصبانی شدم گفتم باشه به کارت برس منم میرم خونه و خدافظی کردم دیگه از اونموقعه خبری نیست از اون منم دیگه نمیخوام سراغشو بگیرم چون بدم اوند کارشو به من ترجیح داد راهنماییم کن لطفااااا 

عزیزم مرسی که جواب دادی💛 من چندین ساله یه پسریو میخوام داستانش خیلی طولانیه ولی خلاصش میکنمبلاخره ...

عزیزم

چیزی که در متنت مشخص هست اینه که به اون بهایی بیش از خودت میدی در حالیکه آپشن های منفی زیادی داره ...

و پسرهای این مدلی با اینکه خودشون سرتاسر خلافن ، از تو میخوان قول خوب بودنم بگیرن !

من نظرم منفیه روی این ارتباط و ببخشید که نمیتونم به سمت جذب ایشون راهنمایی کنم .چون شما به طرف آدم اشتباهی جذب شدی .و تازه دعا میکنی و امیدواری که بهت نگاه کنه .جذبت بشه .ازدواج کنه .

علت علاقه مندیت به این آدم این هستش که متضاد توست... اون چیزایی که تو زندگی نکردی را اون زندگی کرده (دختر بازی و آزادی و حسور بودن تو روابط و ...).هر چند که میدونی اینا مردوده ولی ناخودآگاه ذهنت مجزوب تفاوت ها و جسور بودنش شده ...ذهنت گولت زده ...

هر چند اگه این پسر ، خوب هم بشه و بخواد ازدواج کنه ، بازم نظرم منفیه .چون ازت چیزی را خواسته که اشتباهه .نقص خودشه .خودش را جنس اول میدونه و متوجه نیست که اون باید اعتماد تو رو جلب کنه نه تو اعتماد اون رو ..ببخشید میدونم متنم را دوست نداری .ولی خب نمیتونم چیزی که بهش باور ندارم را بگم ❤🌹

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم چیزی که در متنت مشخص هست اینه که به اون بهایی بیش از خودت میدی در حالیکه آپشن های منفی زیادی ...

عزیزم یعنی هیچ امیدی به این ادم نیست که خوب بشه ؟ تغییر کنه ؟

واقعا نمیتونم ازش دل بکنم تو این چند سال نشد عشق دسته ادم نیست 😪 ای خدا پس کلا نظرتون منفی هست رو این ادم تا اخر عمرم با توجه به شناختی که از خودم دارم میدونم تو فکرشم و باز عاشقشم🥺❤

جانم ؟

سلام میدونم سرت شلوغه اینجاراهنمایی میکنی تااز دستت بربیاد من6ماهه عقدکردم ی اتفاقی داره میفته نمیفهمم ازکجا نشات میگیره دوس ماه پیش درخواست بهت دادم ممکنه کمکم کنی هروزبدترمیشه من نمیدونم ازکجاست فقط میدونم داره مث زالوپایه های زندگیمو میخوره اولش تومسائل خصوصیمون خودشونشون دادبه عاطفی وخونه 

ممکنه ازت خواهش کنم ی وقت بهم بدی نمیخوام خرابتربشه اگ بزرگواری کنی ی شماره تماس بدی میدونم درخواستم زیادیه ولی بتونی کمکم کنی خیلی منومدیونت میکنی

مشاور رفتم خوشبختانه همون جلسه اول فهمیدم داره گمراهم میکنه منو سرکوب چون فرهنگ شهرشون اینه خانما فقط بشوربساب کنن اینجاام بهم معرفیش کردن

پزشک زمانم رفتم سربسته گفت غیرطبیعی خواهش میکنم حداقل مسیروبهم نشون بده 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪