2777
2789
عنوان

خانما یه خانمی به شوهرم پیام داده که

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این پیام رو داده 

بگو 💩 نخور

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
اینا برداشت شخصی منه کلا ذاتا زیادی رئوف هستین و بقیه این موضوع رو میدونم قابله تحسینه اما میتونه نق ...

این دیگه کیه!!! این حرفا یعنی چی!!!!! به اونچه اصلا؟!! اینا چه موجوداتیین دیگه!! 😳😳😳 

شوهرتون چی جواب داده؟

مشکل از شوهرته  ببین چجوری باهاش رفتار کرده چجوری باهاش حرف زده که این به خودش اجازه داده راجب ...

بعضیا بدون اینکه شوهر رو بده کرم خودشون میریزن تو ندیدی این زنا چه افرینه هایی ان  یعنی بعضی هاشو اونقدر میچسپن یه دفعه باورت میشه شوهرم از همه جا بلاکش کرده بود باز کرم میریخت خدا زده ها رو 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹