2777
2789
عنوان

یکی به شوهرم پیام داده که

1058 بازدید | 53 پست

خانما شوهرم شرکت داره بعد الان یه خانمی چند وقته امده تو شرکتش کار میکنه از همکارا گذشته منو فهمیده من قبلن یه ازدواج نا موفق داشتم و شوهرم پسر مجرد بوده الان شبی بهش این پیام رو داده .البته شوهرم شستش گذاشتش رو بند 

بنظرتون منظور این خانم چیه .حسادت داره چشه .دق کردم 

کو

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم مارو جر بده 

مثلن چرا متن پیام اول نمیذاری

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧