2777
2789
عنوان

میشه جای کلومیفن لترزول بخورم

88 بازدید | 12 پست

برای اولین بار دکتر برام کلومیفن شبی یکی از ۳ پری و امپول نوشته امروز سوم پریمه .نمیخواستم این ماه بخورم ولی پشیمون شدم میخوام از امشب شروع کنم خواهرم لترزول  میخورد یه بسته داشت داد بهم .خودم داروهامو نگرفتم اشکال داره از امشب  بجای کلومیفن لترزول بخورم البته ایرانیه  

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

به نظرم چیزی که دکترت داده بخور

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لتروزول بخور بهتره عوارضش کمتره من با لتروزول دوبار همون ماه اول باردار شدم اونم پسر، بعد یه چیز دیگه لتروزول پسرزایی بالایی داره

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

من ایرانی خوردم فرقی ندارن

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
لتروزول بخور بهتره عوارضش کمتره من با لتروزول دوبار همون ماه اول باردار شدم اونم پسر، بعد یه چیز دیگ ...

امپول هم زدی؟

من دوماه کلومین خ.ردم جواب ندادع ،بعد سری بعدی رفتم لتروزول سوزن اچ  ام جی داد باردار شدم، کلومیفن رو خیلیا جواب میده حتیهمون ماه اول

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
امپول هم زدی؟

آره

من دوماه کلومین خ.ردم جواب ندادع ،بعد سری بعدی رفتم لتروزول سوزن اچ  ام جی داد باردار شدم، کلوم ...

خدا برات حفظش کنه .تو نی نی سایت دیدم این قرصا رو جنسیت تاثیر داره راسته؟برای شما چیه؟

خدا برات حفظش کنه .تو نی نی سایت دیدم این قرصا رو جنسیت تاثیر داره راسته؟برای شما چیه؟

ممنون عزیزم انشالا روزی همه منتظران هنوز زودع برا جنسیت یه ماهمه

توکل به خدا میخورم ،ممنون از نظراتتون

ببین هردوش یکیه دیگ کارش ،فقط اول کلومیفن میدن سه دورع نشدی لتروزول (قوی تره) وگرنه کارشون یکیه