2777
2789
عنوان

سلام دوستان❤

344 بازدید | 20 پست

دوستان من ی حاجتی دارم اگر ممکنه برام ی صلوات بفرستید و لایک کنید تا منم براتون بفرستم😘😘😘

انشاءالله هرکی میفرسته بهترینا براش اتفاق بیفتده❤

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

@دخی_بهمنی  

@_yalda_singer_  

@raha_83  

@ژیناگلمن  

@نیکاگلمن  

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
@دخی_بهمنی     @_yalda_singer_     @raha_83     @ژیناگلمن &n ...

100تا میفرسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

100تا میفرسم

خیلی لطف میکنی ❤❤❤ انشاءالله همیشه حاجت روا باشین و اولین دعایی که برآورده میشه دعای شما باشه❤

خیلی لطف میکنی ❤❤❤ انشاءالله همیشه حاجت روا باشین و اولین دعایی که برآورده میشه دعای شما باشه❤

قربانت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قربانت

🥰🥰❤

واای😍

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
واای😍

😘💋

۱۵ تا میفرستم

مایل بودی گروه من سر بزن.یه تعداد خانمیم که دوست داریم قران جزیی از سبک زندگیمون بشه.حتی روزی یک صفحه یا یک سوره توحید

خوشحال میشم تشریف بیارید

تل گرام    @quraan_gp

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
۱۵ تا میفرستم مایل بودی گروه من سر بزن.یه تعداد خانمیم که دوست داریم قران جزیی از سبک زندگیمون بشه. ...

سلام عزیزدلم . گلم من تلگرام ندارم در آینده که نصب کردم حتمن بهتون خبر میدم که منم عضو کنین🌹🌹🌹

۵۰ تا میفرستم❣

واقعا مرسی عزیزدلم ان شاءالله که حاجت روا باشین❤ ممنون از این همه لطف و محبت شما.. زنده باشید🌹🌹🌹

سلام عزیزدلم . گلم من تلگرام ندارم در آینده که نصب کردم حتمن بهتون خبر میدم که منم عضو کنین🌹🌹🌹

گم نکنی منو😍به روی چشم

منتظرتم عزیزم

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
عزیزدلی کاری یه  ک از دستم بر میاد برای خواهرم❣

فدات شم عزیزم❤❤