2777
2789
عنوان

باردارم ولی شوهرم چند روزه میگه بیا جداشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 72 پست
 من همیشه مذهبی بودم و هستم شدیدا همسرمم تاحد زیادی میشه گفت مذهبیه.ولی اون میگه من همیشه پاک ز ...

در توبه همیشه بازه هیچکس هم بیگناه نیس اصلا خودتو سرزنش نکن 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نظرم اینه ک چون وارد زندگی شخص متاهل شده  باید اون خانوم رو راضی کنه تا خدا ببخشش .حق الناس ...

میدونم قضاوت راحته ولی من هیچ وقت قصدم ازار اون خانم نبود و از نادونی وارد اون رابطه شدم.حتی بعد از جدایی هم هیچ وقت نزاشتم اون خانوم بفهمه چون دلم براش میسوخت در حالیکه با این کار حداقل میتونستم کمی دل خودمو خنک کنم.در حال حاضر فقط من سوختم و هیچ کس اسیب ندیده.همسرمم چون دوس داشتم نگه داشتم نه با گفتن اینکه خودمو میکشم بلکه با این حرف که واقعا از نبودنش میمیرم و حتی الانم همینطورم.یه جور عجیبی مهرش تو دلمه و دوسش دارم

همه چیو بسپار دست ژمان ی مقدارم مطیع و مظلوم تر باش تا ببینی چی میشه، درسته تو گذشتت بوده ولی مشخصه ...

قبلنا ی وقتایی میگفت بهت حسی ندارم بعدش که حالش خوب بود بهش میگفتم واقعی گفتی میگفت نه اعصابم خورد بود.الانم حتی که ازم ناراحته شبا بغلم میکنه و میخوابه.من فک میکنم دوستم داره فقط این اتفاق ازارش میده.واقعا میخوام برام دعا کنید این قضیه زندگیمو نابود نکنه.عاشق شوهر و بچمم

فقط باید خودتو سرزنش کنی

خودش فهمیده اشتباه کرده و پشیمون چرا اینجوری میگی گناه داره یه آدمو دلسرد میکنی 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
خانم من کاملا درکت میکنم واصلا هم قضاوت نمیکنم اگه یک روز پرده های غیب کنار بره خیلی از ماها اوضاع ب ...

از صمیم قلب از همدردیتون ممنونم.متاسفانه من خیلی به همسرم گفتم بریم پیش مشاور قبول نمیکرد.الان خودش با یه مشاور صحبت کرده که کلا ته دلشو خالی کرده و بهش گفته اگه الانم زندگی کنید ۵ سال دیکه از هم جدا میشید.اونم خیلی زود ناامید میشه و همش حرفای اونو تکرار میکنه.الان قبول کرده که بریم پیش یه مشاور دیکه ولی راستش من دیگه میترسم.همش میترسم همه این حرفا رو بزنن

قبلنا ی وقتایی میگفت بهت حسی ندارم بعدش که حالش خوب بود بهش میگفتم واقعی گفتی میگفت نه اعصابم خورد ب ...

ن عزیزم مطمعن باش دوستت داره اگه دوستت نداشت براش اهمیتی نداشتی شب میومد میخابید تو خونت روزم زیونم لال میرف پی خیانت و تورو همینجوری نگهت میداشت 

میدونی حالا موضوع شما خیانت نیس چون قبل از ازدواحتون بوده اما من بعد از ازدواج همسرم خیانت کرد و من بخشیدمش اما هر مدتی یبار یادم میاد داغون میشم گاهی تو خودم میریزم گاهیم مث همسر شما واکنش نشون میدم ناراحتی میکنم الکی اسم طلاق میارم اما هدفم اینه نازمو بخره دل گرمی بدع امید بده، شاید همسر شمام همچین قصدی داره اصن عصبانی نشو با مهربونی قربون صدقش برو از عشق و وفاداریت واسش بگو ابراز پشیمونی کن خلاصه هوای دلشو داشته باش من حق میدم بهش اذیت بشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
شاید شوهرت واقعا دوستت داشته باشه و فقط دل چرکین باشه  عکس العملش برای بارداریت چی بود؟

اولش شوکه شد ولی بعدش مخصوصا وقتی فهمید دختره خیلی خوشحال شد و اخلاقش کلا خوب بود

زنان علیه زنان نباشیم :)💛🍃 لحنتون خیلی بده و مطمنن قلبشون میشکنه دوست عزیز  اگ گذشته ایشون ...

مرسی عزیزم دقیقا دلم شکست چون خودم خیلی پشیمونم و حتی کسی یا شرایطی رو جز نادونی خودم مقصر نمیدونم.ولی میدونم اگه شرایطم خوب بود هرگز این اتفاق برام نمی افتاد

بعد کاری باهات داشت تقاضایی داشت؟ رابطه ای داشتین؟

انقد طولانیه که نمیتونم تعریف کنم فقط بدونید اون مث شیطان تو وجودم رخنه کرد و یه حسی رو در من به وجود اورد که انگار همه چیز دست اونه و من باید ازون کمک بخوام در تمام موارد

و من کاملا بهش اعتماد کردم و نیازای عاطفیم و بعدا جنسیمو بل اون رفع میکردم و انقد از شرایط بدی وارد اون شرایط شدم که نمیفهمیدم توچه باتلاقی دارم فرو میرم

میدونم درکش سخته خدا برای کسی نیاره

صحبت در موردش چیزی رو حل نمیکنه کاش میشد به گذشته برگشت

از صمیم قلب از همدردیتون ممنونم.متاسفانه من خیلی به همسرم گفتم بریم پیش مشاور قبول نمیکرد.الان خودش ...

نمیدونم چرا خیلی از مشاورا بجای ترمیم یه رابطه ،تخریب میکنن..

به خدا توکل کن..به همسرت ثابت کن خودتو.

مگه رابطه ت با اون آقا درچه حد بود؟همسرتون چجوری فهمید؟؟ البته میتونی جواب ندی

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
مرسی عزیزم دقیقا دلم شکست چون خودم خیلی پشیمونم و حتی کسی یا شرایطی رو جز نادونی خودم مقصر نمیدونم.و ...

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور :)💛🍃

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

ببخشید دونه دونه نمیتونم جواب همتونو بدم.ممنونم که حداقل به حرفام گوش دادید.منم ی روزی خیلی پاک بودمو تو دلم دیگرانو سرزنش میکردم.فقط تو دلم و نه این که حتی به طرف بگم یا دلشو بشکنم روزگارم این شد چون فک میکردم خیلی خوبم و ایمانم قویه.دل نشکنید که دنیا واقعا گرده منم حتما دارم تاوان اشتباهاتمو میدم اما دلم میخواد الان زندگیمو حفظ کنم

بازم اگر راه حلی داشتید بهم بدید ممنون میشم و این که برای هممون دعا کنید ممنونم