2777
2789

بچه ها چ گازی بخرم گاز فر دار یا صفحه ای چ مارکی پیشنهاد میدید دیگه هر چق میدونید بگید اخه میخام یه گاز بخرم تا هرچی عمر دارم کار کنه🤣🤣 والا با حقوق کارگری دیگه میششه گاز عوض کرد

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

مامانم سینجر دار عالی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گازفردار مارک اسنوا ،من ندارم شنیدم خوبه

ینی صفحه ای نخرم فر دار بگیرم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

هرچی میگیری از اینا که صفحه زیر شعله ها شیشه ست نگیر،مال من مهمون داشتم سه تا شعله رو روشن کردم داغ شد ترکید و شیشه ربز ریز شود و پرتاب شد توی کل خونه فقط خود خدا خواست وگرنه کور میشدیم یا صورتمون داغون میشد

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
ینی صفحه ای نخرم فر دار بگیرم

ب نظرم فردارکاربردش برات خیلی بیشتره ،بسلامتی استفاده کنی هرچی خریدی ،اما صفحه ای فقط یکم کلاس داره وتوخانواده هرکی داره میگه مالی نیست 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
هرچی میگیری از اینا که صفحه زیر شعله ها شیشه ست نگیر،مال من مهمون داشتم سه تا شعله رو روشن کردم داغ ...

وای خدا رحم کرده نه من شیشه ای نمیخرم استیلدمیگیرم

ب نظرم فردارکاربردش برات خیلی بیشتره ،بسلامتی استفاده کنی هرچی خریدی ،اما صفحه ای فقط یکم کلاس داره ...

ممنون عزیزم

اگه ماکروفر یا تستر داری صفحه ای بگیر،اما صفحه ش استیل باشه،بازم تاکید میکنم شیشه نگیر،خیلی خطرناکه

اگه ماکروفر یا تستر داری صفحه ای بگیر،اما صفحه ش استیل باشه،بازم تاکید میکنم شیشه نگیر،خیلی خطرناکه

وای خدا رحم کرده نه من شیشه ای نمیخرم استیلدمیگیرم

آره بخدا،اصلا همسایه پایینیمون اومد گفت صدای شلیک اومد،اییینقد صداش بلند بود