من خیلی دوس دارم برم سیستان بلوچستان،لباس محلیشونو بپوشم و برم تو این چادرای حصیری😍شما چی
من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻 💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰👨👩👧 و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋👩👦👦خیلی باارادم و ورزشکار🤸♀🤾♀🧘♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم 💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
گفت شمارمو پاک کن و کلااا فراموشم کن و دیگه پیام نده و کسی رو هم نفرست سراغم😔
تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
گفت شمارمو پاک کن و کلااا فراموشم کن و دیگه پیام نده و کسی رو هم نفرست سراغم😔
وای ت چجوری ب این عنتر پیام میدی،ولش کن بره شک نکن یکی دیگ اومده تو زندگیش
من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻 💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰👨👩👧 و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋👩👦👦خیلی باارادم و ورزشکار🤸♀🤾♀🧘♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم 💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
وای ت چجوری ب این عنتر پیام میدی،ولش کن بره شک نکن یکی دیگ اومده تو زندگیش
دیگه اهمیتی نداره برام ولی خیلی خیلی قلبم شکسته شد و اولین تجربم هم بود
تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
دیگه اهمیتی نداره برام ولی خیلی خیلی قلبم شکسته شد و اولین تجربم هم بود
ایشالا سرش بیاد عن عاقا
خدا میدونه دلیلش چی بود 😔اما انشالله که زندگیمون خوب بشه اما فراموشش نکردم هنوز
خدا میدونه دلیلش چی بود 😔اما انشالله که زندگیمون خوب بشه اما فراموشش نکردم هنوز
کسی ک اذیتت کنه ارزش فک کردن نداره بیخیالش
بندرعباس ،رشت ،مصر،دبی،باکو،،کیش،لندن ،کره جنوبی،ژاپن ،کشمیر،کربلا،مکه ،همشون برای گردش برم،ولی ایران زندگی کنم بشرطیکه مردم شادودررفاه وارزانی باشن وگرنه بزرگترین آرزومه برم اون دنیا