2777
2789
عنوان

چقدر کار خدا بزرگه بیاین بگم چی شد

590 بازدید | 34 پست

مادرم 29 سال سابقه کارشه امسال رفت تویه روستا با فاصله100 کیلیومتر با بدی اب وهوا کلاسای مختلط و.... حضوری تدریس میکرد مدیر هم بود

درواقع مدیر اموزگار بود

چون یک و نیم سال مونده به پایان کارش

تا حق مدیریت بگیره بعد بازنشستگی حقوقش کم نشه خیلی

معاون اموزش پرورش شهرمون دیروز زنگ مادرم زد میخوایم حکمتو بزنیم معلمی تنها بعد 29 سال همون روستا

ریس میخواد برادر زنشو بذاره مدیر اونجا حقوقش بالا تر بیاد

مادرم گریش گرفت

امروز با ناراحتی وقرص فشار رفت اموزش پرورش 

به مدیر اموزش پرورش گفته بعد29 سال کار حلالت نمیکنم بخاطر پارتی بازی مدیریت منو بگیری بدی کسی22 سال سابقه کارشه

اونم با پوشه مادرمو هل داده و مادرم جلو معاون وراهبر اموزشی اداره خورده زمین

مادرم الان شدیدا پا درده حتی قراره اداره کل شکایت کنیم درکل خیلی مادرمو این مدیر اموزش پرورش اذیت کرد هی بهونه این اینجوره تعداد معلماشو کم کرد گفت باید خودت مدیر باشی چند پایه مختلط هم درس بدی مادرم گفت باشه تا امروز که کلا حکم مادرمو زد معلمی

بذارین بقیشو بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بی انصاف چی جواب خدارو میخان بدن

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
هر کی موافقه این کشور رو با پارتی بازی به گند کشیدن لایک کنه

قانون نداریم که 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

خدا لعنتشون کنه.تو ایران هرکی ب سمت بالایی میرسه هار میشه سریع میخوان بار خودشون و فک ‌و فامیلاشون ببندن. تو همین سایت یکی میگفت فامیلمون امام جمعه س میخواد واسه شغلم پارتی بشه. بعد زرت و پرتشون بالای منبر واسه ماست

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن

مادرم خیلی نگاهش ناراحته 

خیلی دلش شکسته

تو این29 سال با جون و هرکاری کرد برای بچه ها گوشی تهیه کرد امسال چشم یکیشون ضعیف بود بردش دکتر با پول خودش عینک گرفت دندونپزشکی دوسه تاشونو بردکلا عین بچه هاش بودن

امروز گریه میکرد این حق من نبود اینجور کنن باهام

از اتفاق شوهر من پرسید این ریس اداره کی هستو فامیل وایناشو پرسید تو یه جمع عصری سر صحبت شد منو شوهرم بودیم دوستشو خانمش

بعد من فامیلشو اینارو گفتم دوستش گفت عه این پدر زنه محمود نیس که کارمنده تو مس 

درکل دوست شوهرم ریس دامادشه و دامادش استخدام نیست

دوست شوهرمم گفت میفرستمش بخش تغلیظ که کار دو برابره خدایا دمت گرم