2777
2789
عنوان

مودبانه حرف زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه بله رو زدن 🤔 بنظرم اصلا بی ادبی نیست

چرا خیر رو‌ زدید به نظرم بی ادبیه

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
چرا خیر رو‌ زدید به نظرم بی ادبیه

چون فکر میکنم بی ادبی نیست 😂

ولی بهتر که نگیم

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
سلام ببخشید مزاحم شدم تایپیک شما خوندم شما هم قبلا وسواس فکری داشتین ؟ من دارم افکار منفی ناخواسته ...

سلام، بله داشتم خیلی شدید 

طب سنتی خیلی خوبه فقط باید جدی پیگیر باشی

من سلامتکده صبح امید، دکتر کریمی رو هم پیشنهاد میکنم

چیزهایی که تو اون تاپیک گفتم به خصوص کتاب رو پیگیر باش

میدونی مسئله این نیست افکار بد نیاد، مسئله اینه روش اصلا حساس نباشی و توجه و مقاومت نکنی

مثل همه افکار وسواسی این افکار برای همه ممکنه پیش بیاد، فقط حساسیت و طرز واکنش ها متفاوته 

افراد مستعد وسواس به لحاظ بیولوژیکی، حساسیت بیشتری نشون میدن و افکار برجسته تر و پر رنگ تر میشه

مثلا میشه گفت افکار وسواسی شست و شو هیچ وقت نیاد به ذهن؟ مسلما نه، یکی اعتنا میکنه حساس میشه، یکی نه

سلام، بله داشتم خیلی شدید  طب سنتی خیلی خوبه فقط باید جدی پیگیر باشی من سلامتکده صبح امید، دک ...

وسواس فکری من توهین به مقدسات و خدا هستش خیلی هم افکار بدی هستن واقعا درمونده م کردن شما از طریق طب سنتی درمان کردین نتیجه داد؟

الان دیگه فکر ناخواسته نمیاد یا کمتر شده؟

وسواس فکری من توهین به مقدسات و خدا هستش خیلی هم افکار بدی هستن واقعا درمونده م کردن شما از طریق طب ...

خب منم یسری از افکارم همین بود

ببین افکار اصلا مهم نیست، حدیث هم تو این موضوع هست میگه بی اعتنایی کنید یعنی مهم نیست

میدونم خیلی سخته، اتفاقا مثلا خودم رو مقدسات حساس بودم که این افکار خیلی اذیتم میکرد، اما بعد این سالها درست ترین راه همون اولین جواب بود، بی اعتنایی

توجه نشون نده، حساس نشو، فکرتو درگیر نکن، اگه دیدی داری فکر میکنی همون لحظه رهاش کن، منابع فکرتو بهش اختصاص نده، اصلا هم مرور، بازبینی، خنثی سازی با حرفی کاری نکن، اصلا و ابدا افکار مهمی نیستن

ببین طب سنتی و حتی شیمیایی زمینه مساعد وسواس تو بدن و مغزتو اصلاح میکنه بهتر میکنه ولی ولی میگم افکار وسواسی اینطور نیستن دیگه هیچ وقت سراغت نیان، مثل هر فکر وسواسی بازم ممکنه سراغت بیان، اما دیگه حساسیتت کمتر میشه، خودتم نباید اعتنا کنی

من خیلی خیلی بهتر شدم، الانم گاهی اون افکار میاد اما من مثل سابق عکس العمل نشون نمیدم، اعتنا نمیکنم میره

مثل شک نماز هست مثلا، هی حساس میشی بدتر میشی، تو میخوای خوب نماز بخونی حساس میشی ولی نمازت بدتر میشه، ولی وقتی به شک هات اعتنا نمیکنی، دیگه راحت نماز میخونی

پس حساس نباش، بدون یه فکره که شیطون برای اذیتت کردنت میاره به ذهنت، اعتنا نکنی میره پی کارش، حساس بشی،مضطرب بشی، افسرده بشی به خاطرش، بدتر میشه

وسواس فکری من توهین به مقدسات و خدا هستش خیلی هم افکار بدی هستن واقعا درمونده م کردن شما از طریق طب ...

شیوه اون کتاب تو این مورد دقیق یادم نیست 

ولی کار خواستی لازم نیست بکنی فقط توجه نکن، بی اعتنایی 

مقاومت هم حتی نکن