2777
2789
سلام بچه ها
دختر من 5 ماهشه برای زمستونش از سایتهای مختلف سفارش لباس بافتنی براش دادم یه عالمه
از طرفی یه روز که مامانم خونشون سفره داشت یکی از خانم های هم هیئتیش چندتا لباس بافتنی آورده بود برای نوه یه خانم دیگه منم دیدم و گفتم چقدر تمیز بافتین کاش بهتون سفارش میدادم
همین! و حالا که من کلی بافتنی برای دخترم خریدم از اونطرف هم ایشون سه تا بافتنی آورده برای دخترم و پولشم تو رو دوارسی بهش دادم راستیتش دلم براش سوخت ولی لباسهاش با اینکه خیلی تمیز و شیک بافته شده هم برای دخترم بزرگه هم زیاده دیگه
فکر کنید تو این بی پولی مرخصی زایمان کلی هم به این خانم پول دادم حالا به پیشنهاد بچه های کلوپمون اومدم اینجا تاپیک زدم گفتم شاید کسی احتیاج داشته باشه
تمیز بافی و نو بودنش رو تضمین میکنم
خواستین سانت میزنم بهتون میگم تو قیمتها هم باهاتون راه میام من پولی که به اون خانمه دادمو میگم شما خواستین تخفیفم میدم چون شوهرم خیلی ناراحت شد از کارم گفت ما وضعیت مالی مون تو بحرانه اون وقت تو رفتی بازم تو رو دواسی پول لباس بافتنی دادی!
اینم عکساشون
سارافن
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد
اینم خیلی خوشگله اگر کسی خواست عکسهای بیشتر براش میزارم یا اگر سمت غرب تهرانین میتونین بیاین کارهاش رو از نزدیک ببینید که نو هستن و خوش بافت 45 دادم فکر کنم تا دو سالم تن بچه بشه
آپلود عکس
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.