2777
2789

سلام عزیزان .دعایی هست ک پیش شوهر و خانواده شوهر عزیز شد؟ و مهر و محبتشون نسبت بهم زیاد بشه ...‌و ازم حساب ببرن؟ کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم🌹

اون قسمت که خواستی حساب ببرن، یعنی دنبال مهر و محبت نیستی

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی

ینی اگر میخوای ازت حساب ببرن و تعریفتم بکنن دنبال راه پول دراوردن باش برو سرکار استقلال مالی داشته باش مادرشوهرا همه عاشق عروس کارمندن ک پول و درامد داره ....خونه دار باشی هرچقدم ک خوب باشی قانع باشی هیچ مادرشوهری تعریفتو نمیکنه 

برو کارهای پاره وقت یاد بگیر مثل کاشت ناخن .کاشت مژه ولیفت ابرو و مژه درامدش هم خوبه دستتم تو جیب خو ...

خوشم نمیاد از این کارا ...۴سال دزس نمیخونم تو دانشگاه تهران ک برم سراینکارا....ایشالله معلمی