2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت در ۱۲ هفته

179 بازدید | 13 پست

سلام.در ۱۲ هفته و ۶ روز از بارداری هستم.امروز رفتم سونوnt،گفت جنسش پسر هست.میخام بدونم کسی بوده که اشتباه شده باشه براش؟تا چه حد تو این زمان تعیین جنسیت مطمئن هست؟

ان تی رو اصلا اطمینان نکن

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

اگه بگن دختره احتمال خطا هست ولی وقتی میگن پسره احتمال خطاش خیلی کمه💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگن دختره احتمال خطا هست ولی وقتی میگن پسره احتمال خطاش خیلی کمه💎

جاری منو گفتن پسره ان تی

دختر بود

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من یدونه مسکن خوردم هفته ی ۱۴ ام یعنی ممکنه اتفاقی واسه بجه ام بیفته؟خییییلی میترسم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

واسه زنداداشم درست بود اما برای من معلوم نبود ۱۵ هفته هم مشکوک به دختر بودن ولی پسر بود

البته زنداداشم لاغر بود و بی چربی من تقریبا پر و تپل نمیدونم ربطی داره به تشخیصش یا نه 😁

پسرم زندگیم ❤
 جاری منو گفتن پسره ان تی دختر بود

اره احتمال خطا تو هر دو مورد هست ولی وقتی میگه پسره احتمال خطاش کمتره صددرصد درست نیست💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من یدونه مسکن خوردم هفته ی ۱۴ ام یعنی ممکنه اتفاقی واسه بجه ام بیفته؟خییییلی میترسم

مسکن چی بود بجز استامینوفن ساده هیییچی نخور

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
مسکن چی بود بجز استامینوفن ساده هیییچی نخور

لومینوفن بود نمیدونستم الان خیییلی استرس گرفتم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
لومینوفن بود نمیدونستم الان خیییلی استرس گرفتم

استرس الان بدتر از اون مسکنه هست 

با یکی اشکال نداره دیگه نخور

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
استرس الان بدتر از اون مسکنه هست  با یکی اشکال نداره دیگه نخور

دیگه غلط بکنم بخورم 😭