2777
2789
عنوان

وای برگشته

341 بازدید | 39 پست

بچه ها دیشب که شیفت بودم زهرا دوست صمیمیم داشت با تلفن با رهام صحب میکرد و خلاصه یه جوری حرف میزد انگاری که قهرن صبحم که داشتم بر میگشتم خونم زهرا رو دست تو دست یه پسر که هیکلن مثه رهم بود دیدم اول فکر کردم رهامه اما وقتی برگشت اون نبود و خلاصه حدودا یه 5دیقه پیش یه  پیام از شماره ناشناس برام اومد که (سلام رها! میخام ببینمت ساعت 5 میام خونت!راستی من رهامم البته اگر یادت باشه پسر عموتم!....)قبول کنم ببینمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی مث این سریال قسمتیاست

باید حدس بزنیم کی به کیه 😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

ن شردرست نکن برو کافیشاپی جایی

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
تنها زندگی میکنی؟ رها رهام    

اره مجبوری اسسممو گذاشتن رها چون نشون شده رهام بودم

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

هن؟

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
ینی مث این سریال قسمتیاست باید حدس بزنیم کی به کیه 😄😄

نه برو تاپیک داستان زندگیمو بخون