2777
2789
عنوان

قبل بارداری

69 بازدید | 16 پست

بچه ها کمک من ۲۶ بایدپریودشم و پریودام دقیق هستوو ماه اول اقداممه اما الان چندوقته درد واژن دارم ب حدی ک دیروز از درد گریه میکدوم کمرم و واژنم بشدت درد میکنه و بعدم پریروز خودمو پاک کردم ترشح قهوه ای اومد هرچیم بیبی میزنم منفیه دیروز دکترم رفتم گف عفونت اصلل نداری خیلی خستم و سمت چپ شکمم درد میگیره یهو😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری پریود میشی

تو دوران اقدام همینجوریه زیاد علائما توجه نکن 

من خودم هیچ علائمی نداشتم 

ماه اول بارداریمم پریودشدم 

۵ هفتم بود فهمیدم حاملم

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
داری پریود میشی تو دوران اقدام همینجوریه زیاد علائما توجه نکن  من خودم هیچ علائمی نداشتم  ...

واقعا؟؟يني كامل پريود شدي بعد فهميدي بارداري؟چطور فهميدي؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
واقعا؟؟يني كامل پريود شدي بعد فهميدي بارداري؟چطور فهميدي؟

ماه اول پریود شدم 

ماه دوم یکی دوروز دیر شدم و لکه بینی بود مثل همیشه نبود بیبی زدم مثبت شد 

تا ۴ ماهگی هرماه پری شدم دکتر گفت چون بچت کیسه اش پایین بوده

ماه اول پریود شدم  ماه دوم یکی دوروز دیر شدم و لکه بینی بود مثل همیشه نبود بیبی زدم مثبت شد&nb ...

چه جالب

پريود بشه ادم پس از كجا بفهمه بارداره 

بايد يكم علايم ديد بي بي بزنه يني

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
چه جالب پريود بشه ادم پس از كجا بفهمه بارداره  بايد يكم علايم ديد بي بي بزنه يني

ببین زیاد بی بی بزنی ناامید میشی یجوری میشی نسبت به بارداری بی حس میشی 

نسبت به بارداری بی تفاوت باش اگه پریود نشدی بی بی بزن اگه پریود شدی و چند وقت هی اقدام کردی و نشد برو دکتر

ببین زیاد بی بی بزنی ناامید میشی یجوری میشی نسبت به بارداری بی حس میشی  نسبت به بارداری ...

اونوقت اخه پريود بشم و يوقت باردار هم باشم و ندونم براي بچه بد نيس اگه دير متوجه بشم؟

راستي يه سوال 

همه خانوما يه هفته مونده به پريودي ترشحاتشون زياد ميشه؟؟

اونوقت اخه پريود بشم و يوقت باردار هم باشم و ندونم براي بچه بد نيس اگه دير متوجه بشم؟ راستي يه سوال ...

نه اصلا ربطی نداره اگه دارویی چیزی مصرف نکنی تاثیر خاصی رو بچه نداره

همه خانومارو نمیدونم ولی من خودم اره

نه اصلا ربطی نداره اگه دارویی چیزی مصرف نکنی تاثیر خاصی رو بچه نداره همه خانومارو نمیدونم ولی من ...

ادم باردار هم ميگن ترشحاتش يه هفته مونده به پري زياد ميشه و ادم معمولي هم

خب ادم از كجا بفهمه بخاطر كدومشه اين ترشحات؟؟

ادم باردار هم ميگن ترشحاتش يه هفته مونده به پري زياد ميشه و ادم معمولي هم خب ادم از كجا بفهمه بخاطر ...

به علائم توجه نکن