2777
2789

بچه ها مال ورامین این اتفاق مادره رفته خرید پدره هم کارگر ایران خودرو بوده بچه هام خواب بودن خونه دچار اتیش سوزی شده

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
من سه روزه کارم شده گریه و استرس.  بخاطر دیدن این کلیپ . ولی تو رو خدا نگید سهل انگاری مادر ! خ ...

عزیزم واقعیتش هم همینه 

سهل انگاری مادر نگیم پس چی بگیم؟

ادم دوتا بچه رو میذاره تو خونه میره با همسایه حرف بزنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعیتش هم همینه  سهل انگاری مادر نگیم پس چی بگیم؟ ادم دوتا بچه رو میذاره تو خونه میره ...

نگو تورو خدا، همه اشتباه میکنن

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
😭😭😭😭😭😭وای خدایا چه فاجعه ایی  خدا برای هیچکس نیاره الهی امین

اره واقعا بده برای ما که اتفاق افتاد

ما روز عید خونه آتیش گرفت تنها شانسی ‌که آوردیم خودمون تو حیاط بودیم

فکرشو بکنین دوباره روز عید از نو دوده گرفتیم

سفره هفت سین سوخت  فرش سوخت  پرده سوخت بالشت سوخت

بچه ها قبل از سوختن قطعا خفه شدن و بعد مردن چون دود خیلی زود ریه رو پر میکنه ایشاالله که بدون زجر مر ...

اره اول خفه میشن، خیلی نازن، فکر کنم چشم خوردن

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
اره اول خفه میشن، خیلی نازن، فکر کنم چشم خوردن

یعنی تو اتیش نسوختن؟؟؟؟؟؟؟؟؟باخفگی مردن؟

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
وای تو رو خدا نزارید اینا رو من بی هوا نگا کردم حالم بد شد . قبلا اینطور نبودم از پلاسکو ک اتیش گرفت ...

ببخشیداااا.من دیدم از بس حالم بد شد بالا اوردم یهو

نه بابا چشم چیه سهل انگاری کردن ما هم به خاطر سهل انگاری خونمون  آتیش گرفت

شمع روشن کردیم  بدای سفره هفت سین گذاشتیم رو سبزه شمع رو بعد یادمون رفت خاموش کنیم رفتیم حیاط دیدبم دود بلند شده 

شمع آب شده بود رو سبزه سبزه آتیش میگیره  بعد سفره اتیس میگیره بعد فرش و....

بچه ها قبل از سوختن قطعا خفه شدن و بعد مردن چون دود خیلی زود ریه رو پر میکنه ایشاالله که بدون زجر مر ...

حداکنه قبل سوختن خفه شده باشن درد سوختن نکشیده باشن